Nem arra vagyok kivancsi, hogy szerintetek melyik jobb, hanem osszehasonlitasokat, indokokat kerek! :D
2019. jún. 25. 15:46
1/9 anonim válasza:
Ha nem egyéni véleményekre vagy kíváncsi, akkor milyen szempontok érdekelnek téged? Mik azok az objektív paraméterek, amik szerint dönteni szeretnél?
2019. jún. 25. 15:51
2/9 anonim válasza:
Suzuki: 10 ev garancia, szebb, jobb minosegu anyagok a belterben, nem francia elektronika,stb.
2019. jún. 25. 15:52
3/9 anonim válasza:
Nem igazán egy kategória a kettő, a Duster jóval olcsóbb és nem is egy városi kisautó-suv.
Duster:
- Nagyobb.
- Olcsóbb.
- Valamelyest tényleg használható szükség "terepjáróként".
Vitara:
- Minőségibb beltér.
Egyébiránt semmiféle Suzukira nincs 10 év garancia, az h..lyeség. Sőt, semmilyen autóra nincs ennyi. Átrozsdásodásra szoktak tíz év körüli garit adni, de azért ahhoz elég extrém sz..rnak kell lennie egy autónak, hogy ennyi idő alatt látványosan baja legyen a rozsdától.
2019. jún. 25. 16:12
4/9 anonim válasza:
Sokan választották az 1,6-os benzinmotorral a Vitarát, mondván az egy bevált konstrukció, nincs benne olyan alkatrész, ami elromlana. A modellfrissítést követően azonban csak az Euro 6d-Temp előírásoknak megfelelő Boosterjet turbómotorokkal adják a szabadidő-autót. Ahhoz, hogy az új technikában kétkedőket meggyőzze a gyár, 3+7 év/200 000 km garanciát vállalnak az új modellre. A Suzuki Boosterjet PRO 3+7 év vagy 200.000 km garancia a jármű minden, gyári fixen beépített mechanikus és elektronikus szerkezeti elemére vonatkozik, úgy mint a motorra, a turbófeltöltős üzemanyagrendszerre, valamint a váltóra és automataváltóra.
2019. jún. 25. 16:18
5/9 anonim válasza:
Tehát ez nem teljes körű garancia.
2019. jún. 25. 17:08
6/9 anonim válasza:
Szívómotor csak a Dusterbe van, szóval én azzal mennék. Kell a ráknak az 1.4 turbó vagy az 1.0 3 henger.
2019. jún. 25. 17:11
7/9 anonim válasza:
Egyikse. A Vitara árából SX4-et vegyél. Nagyobb, jobbk az anyagok, és sokkal jobb extrák vannak benne szerintem.
Pl a legfapdabb 1.0 GL S-Cross-ban 4 elektromos ablak, tempomat, klima, konyoklo tarolo rekesszel,telefonos kapcsolat a media fejegyseggel es meg sorolhatnam. Szerintem sokkal jobb vétel, de nyilván mindenki azt vesz akit akar
2019. jún. 25. 17:12
8/9 anonim válasza:
Utolsónal a pont,
2019. jún. 25. 17:44
9/9 Barnabas333 válasza:
Én is a szívó Dustert venném. De 150km feletti utakra nem a legkényelmesebb. Egyébként meg szerinted hány embernek van mindkettő? Olvasgass Totalcar népítéletet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!