Suzuki Celerio vs. Dacia Sandero Arctic?
Azt írod, hogy célszerűbb. Mi a cél vele?
Ha városon belül egy-két embernek ido-oda futkosás, akkor mindegy melyik, egyikkel sem lesz problémád. Ha a csomagtartót használni is szeretnétek, vagy családosként többen utazni benne, akkor a Dacia, mert nagyobb.
Megbízható mindegyik, a Dacia is meglepően tartja az árát, nézz körbe a hahun. Ez a Dacia már rég nem az a Dacia.
Dacia Sandero: A formája tetszett legjobban, valamint az ára, ami nem tetszik, hogy kicsit hangosan hallatszik az utastérben a motor, tehát a hangszigetelés nem a legjobb. Az autó magában nem rossz, kényelmes naponta van, hogy több száz kilométert megyek és nem fáradok el, viszont az alkatrészek valami eszméletlen rosszak a motortérben, két alkalommal volt vízpumpa cserém, egy alkalommal pedig feszítő görgő cserém, most pedig ereszti az olajat valami, mert az autó alja a motorvédő lemeznél tiszta olaj, és a hengerfejt tömítésnél sem porszáraz már. A belső kialakítás egész jó kézre áll minden, az autót jól körbe lehet látni és a fogyasztása is tökéletesnek mondható. Az olajszivárgás úgy olvastam típushiba, másnál is előfordult, de garanciában javítják. (Igaz, egy új autónál ezek meglepő dolgok.)
Suzuki Celerio: Egy igazi japán miniautó. Összeszerelési minősége és a fogyasztása jó, de nagyon kicsi. 2,6 milliót én sokallom érte. Az új Suzuki Swift 3,1 millió, én a helyedben inkább azon gondolkoznék. Minőségben mérföldekkel a Dacia felett áll, ráadásul ezt már japánban szerelik össze. Ez az Új Suzuki Ignisre is igaz, az kb. 3 millió ft.
De ezt neked kell eldönteni, hogy hol használnád, és mekkora csomagtartó kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!