Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől mehet el a kuplung...

Solacko kérdése:

Mitől mehet el a kuplung ellenállása állóhelyzetben megszűnik és csak ha rá pumpálok visszanyeri a keménységet és működik ideig óráig?

Figyelt kérdés
Adva van egy 2.2 benzines 155 lovas Vectra (2005 Évj.) Jelenség h a kuplung ellenállása állóhelyzetben megszűnik és csak ha rá pumpálok visszanyeri a keménységet és működik ideig óráig...volt már pár gondolat amit megnézegetem maga az olaj nem fogy a kiegyenlítő tartályból..felső munkahengernél sem látni folyást...mikor jó gond nélkül közlekedni vele veszi a fokozatot ..kuplung sem csúszik..semmi hangja nincs..az érdekesség benne h 1 hétig ezzel szórakoztam h pumpálgattam h eltudjak indulni és utána egyik reggelre megjavult és 3 hétig utána ment... beavatkozás nem történt...most ismét előjött...kérdésem az lenne h járt e már vki hasonló cipőben avagy ki mire gondol merre induljak meg hibát elhárítani anélkül h teljes kuplung csere lenne.

2019. jún. 23. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Vagy lelevegősödik vagy a munkahenger átereszt.

Ha a munkahengerben megy szét a karmantyú akkor az olajat nem is ereszti de nem is működik rendesen.

Vegyél egy javító készletet a felső munkahengerhez, vagy egy új munkahengert.

2019. jún. 23. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!