Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért késik a kamion (om)...

Miért késik a kamion (om) levegős kézifékje?

Figyelt kérdés

A Waberersnél amikor váltós voltam Euro 6-os DAFokkal jártam, kb minden alkalommal másikkal, de szériában az összes azonos volt. Némelyiknél taasztaltam, hogy ha behúzom a kéziféket kb 1-2 másodperccel később lesz tényleges kézifékhatás, némelyiknél meg azonnal.

Ez miért van?

Jelenleg Mercedes Actrossal járok, itt mindig ugyan azzal az autóval, és ennél is késik a kézifék. Ez azért baj, mert van benne automatikus dugó-araszoló funkciója, ahol magától behúzza a kéziféket, de emelkedőn képes visszagurulni, nem tudom hogy azért mert ott elfelejtené behúzni, vagy csak a késés miatt, mindig azonnal ráléptem a fékre amikor éreztem hogy elkezd visszagurulni.

Ez valami hiba, vagy ez ilyen "ez már csak ilyen" dolog? :D Mert azt tudom, hogy a vén gépek már 5 perc után elengedik a levegőt, de ezek "zsír" új gépek, nem szabadna.

2019. jún. 22. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
mert szar! most komolyan c-s jogsihoz kapsz műszaki oktatást nem?
2019. jún. 23. 01:44
 2/3 A kérdező kommentje:
valaki nem agyhalott is irna valamit?
2019. jún. 23. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egyedüli agyhalott az te vagy itt barátom. Ha lenne egy kis sütnivalód, fognád a telefonod és felhívnád a cégednél az illetékest, nem itt bohóckodnál.
2019. jún. 23. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!