Kamionnal az autók sávjában mentem át a határon. Mire számíthatok?
Ausztriából mentem Németországba, egy jó ideje már követtem az előttem lévőt, adaptív tempomat, szóval igencsak elvoltam bambulva. Volt egy tábla előtte, ami a 2 sávos út belső sávjára mutatott, és ott volt egy 3,5 tonnás tiltótábla, gondolom az előzni tilos miatt, de a határnál a külső sávból lett a belső sáv, és a kihajtó ahol a kamionoknak kellene kimennie, vagyis gondolom, mert én táblát nem láttam nagyon, csak amikor már ott voltam ahol le kellett volna menni akkor láttam két rendőr áll ott és mutogatnak valamit, mire rájöttem mire asszociálnak már túlmentem, az előttem lévő is, az egyik rendőr előkapta a telefonját és gondolom fotózott egyet.
Mire lehet számítani? Gondolom büntetésre, de mennyire? Ha valakinek volt hasonlója megköszönném ha leírná meg hogy mi lett belőle :D
Köszi
Majd küldik a büntetést ha akarják.
Jobb ha figyelsz még ha kezdő is vagy mert akár be is szorulhatsz , az pedig drágább mint abüntetés.
Gondolod te hogy fotózott.
Közben a csajának írt, hogy "mindjárt otthon vagyok bébi".
#3 és 6 vagyok.
adhattál volna kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!