Milyen költségekre számíthatok amerikai autóbérlés során?
Figyelt kérdés
Nyáron megyek Amerikába dolgozni pár barátommal, és az utolsó pár napot utazással szeretnénk eltolteni. Ocean Cityben fogunk dolgozni, és szeretnénk felfedezni a Keleti Partot. Szerintünk a legolcsobb az autóbérlés lenne. Valakinek van már tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mi a folyamat egy autóbérlés során? 4-5 napos autóbérlés körülbelül mennyibe kerülne? Előre kell foglalni, vagy esetleg rá ér ott? Előre is köszönöm szépen a valaszokat.2019. máj. 17. 08:24
1/3 anonim válasza:
Én Kanadában béreltem, de biztos sok azonosságot lehet találni. Ami fontos: nekem nem fogadtak el debit kártyát SEMELYIK kölcsönzőnél. Ha nincs hitelkereted észak-amerikai banknál, akkor offos vagy kapásból (kaució helyett van a hitelkeret). Nekem végül barátnőm fizette a saját kártyájával, mert ő kanadai. Másik: biztosítás. Érdemes olyan utasbiztosítást kötni, amiben van felelősségbiztosítás is, ugyanis Kanadában ez is kellett a bérléshez, vagy érdeklődj, hogy kötnek-e rád külön, ha bérelsz. Emiatt a kettő miatt mindenképp érdemes előre érdeklődni (telefonon inkább) adott cégnél. Egyébként más nem volt. Benzin olcsó, autók tiszták és jó állapotúak voltak, legalábbis amerre én voltam :D Vigyázni kell ott is, a Ford F150 kis autónak számít kis túlzással :D Mi Nissan Note-tal tök kényelmesen elvoltunk ennek ellenére. Telefonhoz nem nyúlni vezetés közben, körbe-stoppos kereszteződésekre figyelni kell, és ha megáll az iskolabusz a megállóban, nem előződ ki se sávot váltva, se sávon belül. Sok sikert! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm a választ. Esetleg egy összeget kérdezhetek, hogy mennyibe került? Eléggé kíváncsiak vagyunk és nem tudjuk, hogy mire számítsunk.
2019. máj. 17. 18:19
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Legegyszerűbb, ha megguglizod h "car renting XY város", és pár cégnél a kalkulátorban megnézed h milyen autóra abban az időszakban mennyi lesz a bérleti díj. Az, hogy nekem Kanadában, ráadásul februárban mennyi volt, nektek egyáltalán nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!