Tudom, ezt nehéz megválaszolni, de kB milyen korú autóval mernétek még bevállalni egy viszonylag hosszú, oda-vissza 600 km belföldi utat?
Minden bizonnyal ez troll kérdés. 110 ezer km-es autó...
Amúgy ha érdekel, tavaly 30 éves 1310-es Daciával megjártam kánikulában a Transzfogarast és fél Erdélyt, 1500 km-es túra volt, brutális hegymászásokkal, sok csomaggal, 3 emberrel.
ez nem hosszú táv, hanem egy sima belföldi út. én a 18 éves daewoommal hosszabb utakra mentem, rendszeresen.
11 éves opel, keveset futott. ha megkapta évente az olajcserét, meg nem döglődik az akksija, igazából spanyolországba is elindulhasz vele.
Műszakin nem nèzik a vízpumpát, nem tudják megjósolni hogy mikor lesz baja.
Műszakin nem nézik a vezérműszíjat. Szelephézagot nem akarsz állítatni velük?
A féket és a lengéscsillapítót nézik, nem igazán hihető hogy untak foglalkozni vele, miért kockáztatnának ha még zsebbe sem kapnak semmit?
Ez olyan mint a gumi. 1,6mm a szabály szerinti minimum és nincs korra előírás, ha megfelel a vizsgán, akkor megfelel. Ettől függetlenül egy értelmes gumis nem tesz fel egy kopott/öreg hulladékot.
"Azt sem tudom bevitték-e egyáltalán a műhelybe, vagy csak bepecsételtek a forgalmiba, de hogy mostantól messziről kerülöm őket az biztos."
Fogalmad sincs, hogy zajlik manapság egy műszaki vizsgáztatás, ugye? Javaslom, hogy a járműadat lekérdező platformon keress rá a saját kocsidra, ott fényképeket is fogsz látni vizsga közben az autódról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!