Tudom, ezt nehéz megválaszolni, de kB milyen korú autóval mernétek még bevállalni egy viszonylag hosszú, oda-vissza 600 km belföldi utat?
Mint írták nem a kor fontos hanem az állapot.
A kocsim 1997-es, 350+e km, 1800km/irányt simán bevállaltam 2 éve.
Tegnap mentem Miskolcról Pécsre egy F astrával, 1.7-es TD.
Van még egy benzines Rönónk, 10 éves, na avval nem mertem elindulni....
1998-ban az 1982-es évjáratú 120-as Skodámmal tettem meg pár havonta oda-vissza 700km-es belföldi utat.
Manapság meg már mindenki fél, hogy egy 10+ éves autóval el merjen-e indulni a szomszéd városba...
Nem az életkor a lényeges, hanem az állapot. Vagy ennyire szar állapotban van a 11 éves autód?
Azért bab*szn* ha nem mernél elindulni egy 11 éves 110e km-es astrával!
Ha nem vagy tisztában az állapotával akkor vidd el egy állapotfelmérésre, 15e ft-ért átnézik és megmondják milyen állapotban van.
Gebasz meg bármikor beüthet, legyen az új vagy régi autó.
Én a 27 éves 1 milló+ km-ert futott mercimmel olyan nyugodtsággal megyek bárhova mint állat mert tudom, hogy rendesen rendbe hoztam.
De mint mondtam gebasz bármikor beüthet, a kérdés csak, hogy 1-2km-re az otthonodtól vagy több 100km-re :)
Pff szerintem ne ülj autóba se, en csakis egy évnél fiatalabb autoval merek a sarki boltnál messzebbre menni... ja nem.
1997es kisautommal tavaly 9.700 km-es kört jártam be Európában ... ennyit a p****a hozzáállásodról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!