Kiadnád az autódat bérbe egy idegennek kb 1 hónapra?
Lehet ilyet egyáltalán legálisan?
Egy külföldön élő ismerősöm látogat haza 1 hónapra, de nem akarja fuvaroztatni magát a rokonokkal, na meg persze kirándulgatni, nyaralni is szeretnének magyarországon belül. Az autókölcsönzős cégek árait soknak találta, ezért találta ki ezt módot.
Én egyszer kértem kölcsön autót 1 napra. Amíg nálam volt elkezdett füstölni a motorhàztető. Semmi rosszat nem csináltam, de pont nálam adta meg magát pár dolog benne. Szóval én igazából nem is kérnék azóta kölcsön..
Illetve nem is adnám oda.
Mindkét félnek kellemetlen lehet ha bármi történik.
Semmi esetre sem. Én szeretem az autómat.
Szerinted a kölcsönzők miért drágák??? Mert benne van a biztosítás. A kopás. Meghibásodás esetén a szállítás, javítás. Autópálya matrica. Stb...
Nem szeretem, ha más vezeti a kocsim. Ha máshogy használják, mint én.
Nem adom senkinek.
Azért külföldön mások a jövedelmek mint itthon. Ha a kinti, sokkal magasabb jövedelmével soknak találta, akkor ritka smucig alak lehet, egy körre nem adnám neki oda az autót, nemhogy egy hónapra.
Béreljen, vagy ha nem telik rá, nem kell hazajönni. Egy hónapra az országjárás, szállás sincs ingyen, ha egy házaspárról van szó, egy szűk millát elverhetnek rá. Akkor ne pont az autóbérlés fájjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!