Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kiadnád az autódat bérbe egy...

Kiadnád az autódat bérbe egy idegennek kb 1 hónapra?

Figyelt kérdés

Lehet ilyet egyáltalán legálisan?

Egy külföldön élő ismerősöm látogat haza 1 hónapra, de nem akarja fuvaroztatni magát a rokonokkal, na meg persze kirándulgatni, nyaralni is szeretnének magyarországon belül. Az autókölcsönzős cégek árait soknak találta, ezért találta ki ezt módot.

#autóbérlés #tartós bérbeadás
2019. jún. 17. 01:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Még közeli ismerősnek, jó barátnak sem. Nagyon kényes vagyok az autómra, rajtam kívül még senki nem vezette. Feleséget/barátnőt sem adunk kölcsön senkinek egy menetre.
2019. jún. 17. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer kértem kölcsön autót 1 napra. Amíg nálam volt elkezdett füstölni a motorhàztető. Semmi rosszat nem csináltam, de pont nálam adta meg magát pár dolog benne. Szóval én igazából nem is kérnék azóta kölcsön..

Illetve nem is adnám oda.

Mindkét félnek kellemetlen lehet ha bármi történik.

2019. jún. 17. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi esetre sem. Én szeretem az autómat.

Szerinted a kölcsönzők miért drágák??? Mert benne van a biztosítás. A kopás. Meghibásodás esetén a szállítás, javítás. Autópálya matrica. Stb...

Nem szeretem, ha más vezeti a kocsim. Ha máshogy használják, mint én.

Nem adom senkinek.

2019. jún. 17. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem. Autót, nőt és könyvet soha nem adunk kölcsön, se bérbe. Ajánlom az illetőnek a tömegközlekedést, esetleg a CarSharing opciót, esetleg a bérbicikliket.
2019. jún. 17. 11:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért külföldön mások a jövedelmek mint itthon. Ha a kinti, sokkal magasabb jövedelmével soknak találta, akkor ritka smucig alak lehet, egy körre nem adnám neki oda az autót, nemhogy egy hónapra.

Béreljen, vagy ha nem telik rá, nem kell hazajönni. Egy hónapra az országjárás, szállás sincs ingyen, ha egy házaspárról van szó, egy szűk millát elverhetnek rá. Akkor ne pont az autóbérlés fájjon.

2019. jún. 17. 11:41
 16/16 Coffelia válasza:
Az adja ki az autóját, aki ezzel foglalkozik. Mi Budapest belvárosában lakunk, van gyerekünk, nincs autónk. Ha majd veszünk, az lesz a cél, hogy egy kevés km-es, megkímélt "öregebb" kocsit vegyünk, mert alapvetően sem használnánk állandóan, amikor a gyerek intézménye 10 perc sétára, a ferjem munkahelye 5 percre van, én meg 90-ban otthon dolgozom. Mi a lehető legtöbb üres időben legálisan kiadni szeretnénk a saját tulajdonú járművet. Mi is ilyen autóval mentünk nyaralni a Balatonra, vannak cégek, amik azzal foglalkoznak, hogy kiközvetítik egymásnak a keresletet és a kínálatot. Így könnyebb fenntartani a kocsit, és passzív jövedelemre is szert teszünk.
2020. febr. 23. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!