Ez önindító probléma?
Figyelt kérdés
Ez egy öreg benzines bmw e34 m50b25 motorral.
Reggel beülök, hideg motorral tökéletesen indul. Miután felmegy az motor üzemire és leállítom, akkor utána 2-4 óra elteltével az autó 1. indításra csak tekeri az önindítót, 2. indításra viszont egyből elindul. Észre vettem hogy mélygarázsban ez a hiba 10 ből 10 szer előfordul, míg ha csak simán pl az utcán parkolok akkor csak 10 ből 5-6 szor.
Szóval ez szerintetek önindító probléma, vagy valami más?
2019. jún. 16. 16:15
11/12 anonim válasza:
És azóta se nézetted meg az önindítót, se mást?
12/12 Morzsi007 válasza:
Nekem is volt önindító problémám. Mikor elfordítottam a kulcsot semmi nem történt, nem tekert ... ha megkocogtattam kicsit az önindítót, miközben indítóztuk, akkor elindult. Ezt csinálta véletlenszerűen, hideg, meleg motorral.Fel lett újjítatva, azóta nincs gondom vele. Szóval neked 99%-ba valami más okozza a problémát, szenzor, érintkezés, ami összefüggésben van a már üzemmeleg motorral. Ahogy többen is írták, ha teker, akkor nem azzal lesz a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!