Melyiket érdemesebb megvenni? (első autónak szeretném ès nem tudok valasztani)
Porsche boxster 1996-204
Suzuki Jimmy 2000-2008
Toyota Land cruiser 1997-2002
Mitsubishi Pajero 1999-2004
Nissan Patrol 1990-2004
Milyen árban gondolkodsz? Mert közé írtad itt a Porsche Boxstert.. Én tudom hogy árulnak 1,5 millióért ilyeneket. De hogy 4 alatt nem vennék, azis biztos. Megvétel után az első 1 évben ráköltenél még 2 milliót. Azért azokat simogatni kell ám... Meg nem annyi ám a fenntartás mint a Suzukinak. Én sem értem hogy kerül a sorba egyébként. Ára már alacsony, fenntartása maradt a régi.
A terepjárókhoz meg annyit, hogy a Land Cruiser, Patrol a mai napig nem olcsó autók, még a régiek sem. (ismétlem, nem írtad mennyi a keret). És 12 liter alatt normálisan közlekedve ezek nemigen fogyasztanak, még a dízelek se, azért ezzel is kalkulálj.
A felsoroltak közül bármelyik jó. A Jimny / Samurai pici, bárhol megfordulsz velök egy erdős részen is. Egy 5 ajtós Patrollal vagy LC-rel nem biztos, de azzal meg vontathatsz amit akarsz.
De mérlegeld, hogy első autónak valóban ilyet szeretnél e. Szerintem picit erős kezdés lenne. A járulékos költségek is nagyobbak ám...Nem csak megvenni kell ezeket. Pl egy normál gumi szett ezekre márcsak a méretek miatt is dupla annyi mint egy Opel Corsára. Csak azért mondom, mert az utolsó hozzászólásod alapján (hogy mit is kell rajtuk megnézni a kereskedésben), nem lehetsz valami jártas a dologban. (Nem bántásból).
Mindenképp nézz utána a járulékos költségeknek, mert nekem nagyon úgytűnik, hogy körbenéztél használtautón, és megcsapott ezeknek a modelleknek a belépő 1,5 milliós szintje. Ennyiért valóban marha vagány autók, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!