Utólag klíma beszerelés? 07’ Swift
Sziasztok!
Van egy 2007-es Suzuki Swiftem GC felszereltséggel ami annyit tesz, hogy nincs benne klíma. Utólagos beszerelès lehetséges lenne? Illetve ha igen, milyen áron mozognak?
Az előttem szóló tűpontosan leírta a tényeket.
Mi megcsináltuk ezt az utólagos klímabeszerelést bontóból vett kiváló állapotú klímával, de még ma is felriadok a borzalomtól. Baromi sok, és fáradtságos meló otthon megcsinálni.
Ma már nem tennénk ilyent.
Simán beépíthető! Nem bonyolult! LEgalábbis swiftben semmiképpen nem bonyolult.
A középkonzolt meglazítod, a műszerfalat 7 csavar rögzíti, de nem kell levenni azt. Fent a szélvédőnél vna 3 nagy csavar azt kilazítod, majd az anyós ulüsé felől 2 csavart kiszedel, illetve a kesztűtartónál. Ezután csak ki kell billenteni egy kicsit, hogy a fűtőmotor mellé beférjen a klíma utastéri alkatérsze, a tűzfalon leveszed a gumi fedeleket ahol ki fognak lógni ,majd a csövek a motortérbe. Utána márr a csöveket kell berakni, a hűtőventilátort, kpmpresszort illetve a kábelezést. Ezek sem bonyolultak, minden egyszerű. ÉN beszereltem sajátmagam, illetve egy ismerős is segített! Nyugodtan állj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!