Opel Astra F-be utólagos klíma beszerelés?
Sziasztok. Második tulajdonosa vagyok egy '95 évjáratú Opel Astra F-nek. A kocsi lassan 8 éve van nálam, fél évente lát szerelőt, ha van baja, ha nincs ( általában nincs). Minden időben kicserélve, külön naplózva, garázsban tartva, meg van becsülte, számomra érték. Szóval egy a lényeg, nem akarok megválni tőle, mert szeretem és nem az a tipikus munkás autó, ami tele van rozsda foltokkal és eszi az olajat stb. Minden van benne, kivéve klíma.
Kérdésem lenne, hogy érdemes e venni bele, valamint mennyibe kerülne, mivel több verziót is hallottam és elbizonytalanodtam.
Építő jellegű válaszokat előre is köszönöm.
Ha ez egy hobbiautó, akkor el lehet vele pepecselni és nem számít a beleölt pénz sem, hiszen a barkácsolás öröméért tesszük.
Ellenkező esetben épeszű ember/szerelő ilyet nem csinál.
Köszönöm a válaszokat.
80-100 közötti árra gondoltam, plusz a munkadíj. De jelen esetben meg lenne oldva a beszerelése.
Vagy az anyag ár drágább lenne?
Csak azért kérdezem, mert hirdetéseket nézve a kocsim ára kb 400 ezer forint körül mozogna. Gondolom annyiba nem kerül egy klíma.
Az utolsó kettő kivételével köszönöm a válaszokat.
Eladni nem fogom ( hasznaltauto.hu alapján lőttem be az árakat és nem hasra ütés szerűen ) és nem kell G Astra sem.
Félreértés ne essék, telne jobb és újabb autóra, de ehhez kötődünk.
A donor, mint ötlet jól jött, az úgy néz ki, hogy lenne hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!