Opel f astra fejegység beszerelés, hogyan?
Adott egy 97es F astra. Gyári fejegység kint van.
Az lenne a kérdésem hogy pontosan milyen antenna átalakító kell hozzá, milyet vegyek?
Valamint hogy a rádió keretet ki kell vennem hogy megcsereljek az ISO csatlakozón piros és fekete kábelt, hogy ne felejtse el a beállításokat a fejegység...hogy tudom a keretet kiszedni?
Én tavaly nyáron cseréltem benne, de már nem emlékszem milyen átalakító kell az antennához. A rádió fém keretét ki kell venned és be kell rakni az új rádióhoz tartozót. A piros és a sárga kábelt ha jól emlékszem nem kellett megcserélni, de ha mégis, akkor egyszerű, csak széthúzod a sarukat és összedugod fordítva. A pioneer-nél így van, más gyártónál előfordul, hogy el kell vágni és összeforrasztani.
Egy jó tanács: nézd meg a hangszórókat is, hogy milyen állapotúak. A gyáriaknak a hab pereme elporlad, meg egyébként is nagyon gyenge minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!