Kocsi szakértők és elektronikai zsenik?
Na az adott téma az lenne hogy van egy 1998-as Honda Civic sedanom, és ebbe a műszerfal és a rádióbetét elhelyezkedése ilyen:
És nagyon szeretném lecserélni vagy át alakítani ilyenre mint a 2000-res Civicecbe van, mivel szeretnék majd belehelyezni egy Pioner DVD-s fejegységet
Cél ez lenne: [link]
csak hát nem vagyok benne biztos hogy át lehete e ilyenné alakítani az enyémet, ha át lehetne az nagyon jó hír lenne a számomra
Kereshetsz 2DIN-es beépítőkeretet, de sok reményt nem fűznék a dologhoz, nem tudom hogy mennyire lehet egyszerűen megoldani a dolgot.
Az elektronika áthelyezése nem probléma, inkább a mechanikus alkatrészeknél van a gond. Bolti megoldás nem hiszem hogy van, ez inkább otthoni kreativitást/kézügyességet kíván.
Esetleg rakjatsz 1DIN-est aminek kinyíló monitorja van.
Hát az 1Dines aminek monitorja van az már nekem is megfordult a fejembe, de viszont az nem tetszik :/
ez a 2Dines kellene, valahogy csak meg lehetne oldani ezt hogy a fűtéskonzol is olyan legyen mint a 99-es Civiceckbe :)
Kaaztniilag mi a különbség a 2 között? Ahogy már írták, lehet hogy átépíthető a 2müszerfal, bár meglepődnèk ha minden passzolna.
Az segítene ha találnál valakit aki már megtette vagy pedig a 2 kocsit egymás mellé tennéd és úgy hasonlítanád össze szétszedett középső konzollal
na hát azért egy szétrohadt donornak is meglenne az ára :D
Valamilyen elektronikai zseni csak megtudná oldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!