Mit vegyek újnak és mit vehetek bontóból esetleg felújítottat?
Figyelt kérdés
Klímát szeretnék beszereltetni utólag az autómban, az alkatrészeket én venném meg, az autóm egy 2001-es Skoda Fabia 14.Mpi (68 ló) AQW motorkód2017. jún. 22. 10:35
1/7 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy vagy lehetetlen vagy annyira drága lenne, hogy olcsóbb eladni az autót és venni egy klímásat. Tűzfalig kéne bontani a kocsit hozzá. (esetleg át is vágni ha gyárilag nincs)
2/7 anonim válasza:
Klímát utólag beszereltetni annyira nem éri meg, hogy inkább hagyod a fenébe az egészet. Alkatrészekből összerakni is több száz ezer Ft, akkor inkább add el az autód és vegyél helyette egy klímásat.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem fogom eladni az autót, mert megkímélt és amennyiért el tudnám adni nem kapnék ilyen állapotút, tudom hogy 200-300 ezer forint, de inkább ezt vállalom mint egy másik autót amit nem ismerek, kevés km-es, 10 évig még probléma nélkül használható lenne így, csak ez hiányzik belőle, köszi a választ azért!
2017. jún. 22. 15:13
4/7 anonim válasza:
Akkor most, hogy túlléptünk azon, hogy anyagilag mennyire nem éri meg ugorhatunk arra a kérdésre, hogy nem lesz szerelő, aki bevállalja, mert akkora sz0pás van vele, hogy annyi idő alatt 10 másik autót megcsinálhatna amiért sokkal több pénzt tud elkérni.
A 2-300e meg egy igen optimista becslés. Én munkadíjra mondanék vagy 2 kilót, ha rendesen meg van csinálva.
5/7 veterán vas válasza:
A maradék hajadat fogod szálanként tépegetni, amikor a "jó állapotú-megkímélt" autódból a műszerfalat, kárpitot, fűtést, stb.-t a lakatostanuló egy laza mozdulattal kitépi, és a flexet nekinyomja a tűzfalnak.....
Ne próbálkozz!
6/7 anonim válasza:
Kérdező, először is tudd meg, hogy a te autódban van -e klíma előkészítés. Vagyis a helye megvan -e. Ha nincs, azonnal felejtsd el. Ha véletlenül van, akkor nézz alkatrészeket. Bontóból szerintem nem sok mindent érdemes venned, mert sem a hűtő, sem a csövek, sem a kompresszor nem tuti, hogy frankó állapotú. Az összeg szerintem lazán lehet az autód értékének a 50-90 %-a is. Fabiából meg annyi van, nem létezik, hogy nem találsz szépet. Csak klíma nélkül az eladás lesz nehéz...Pláne most a kánikulában.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Van benne elore hely, szervizben kerdeztem, azt hogy ki csinalja mar van ember.
2017. jún. 26. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!