Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha összetört az autóm akkor...

Ha összetört az autóm akkor még meglehet csinálni olyanra mint amilyen volt?

Figyelt kérdés

Volt egy kissebb balesetem és az én autóm húzta a rövidebbet. Elment a lökhárító, jobb első sárvédő, jobb első lámpa, motorháztető, hűtő, és az első nyúlvány összekötő. Most éppen csinálják és azt mondják hogy a motorháztető és a sárvédő közt lesz egy kis hézag, de nem feltűnő. Alapozott alkatrészeket szereztek be és elkezdték lefújni feketére de az ép fényszóróm alatt láttam hogy megfojt. A jobb első fényszóró sárga mint a nap... (Ez azért zavar mert a télen políroztattam fel a fényszórókat. Ma ránéztem hogy hogyan áll és a lökhárítót elég szépre lefújták de rosszul vagyok ha arra gondolok hogy olyan károk keletkeztek amiket nem lehet helyrehozni.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2019. jún. 10. 18:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%

Az könnyen előfordul hogy nem lesz már olyan mint gyárilag.

Ha minden hová új alkatrészeket tesznek, akkor legalább jó lesz.

2019. jún. 10. 18:24
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Ha annyi a baja, amit írtál, akkor egy jó jó karosszériás,fényező képes gyári állapotba hozni.
2019. jún. 10. 18:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Műhelyt mondtál, nem sufnit. Elkezdték lefújni, megfolyt...

És mindezt hol tették, egy rendes, pormentes fújókamrában, vagy csak a műhely sarkában egy barkács szórópisztollyal?

A profi megcsinálja eredeti állapotúra, csak a rétegvastagságmérő muatja ki, hogy utólag fényezett. Igaz, az ár sem annyi, mint egy sufniban...

2019. jún. 10. 18:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján a Kókány Bt. csinálja a kocsit. Leírás alapján kis koccanás lehetett csak. Ezt simán egy normális lakatos + fényező megcsinálta volna rendesen, hogy észre sem lehet venni utána.
2019. jún. 10. 18:32
 5/17 anonim ***** válasza:
9%

Soha nem fog sikerülni.

Nekem kocc volt 30km /H val

1.3 millióért javították és rossz lett lehetetlen megcsináltatni.annak az autónak vége

2019. jún. 10. 18:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a szakikon múlik, meg hogy mennyit akarsz/tudsz rászánni. Ha jó a matek, simán megoldák
2019. jún. 10. 18:59
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem akarok tiszteletlen lenni az esetleg Gyakorin szörföző lakatos szakemberekkel, de soha semmilyen körülmények között nem lesz olyan állapotú egy törött autó, mint a gyári.

Ha más nem, a rétegvastagságmérővel úgy is lehet látni, hogy nem azonos rétegű festék van az autón.

2019. jún. 10. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
75%

Igen...

lökhárító,lámpák,ütközésvédő,homlokfal ,hűtő stb sérült/tört

Én külföldről olcsóbban megvettem mindent gyáriba (volt aminél a gyárit javasolták,mert után gyártottnál nem biztos fog úgy passzolni) lökhárító volt az aminek eléggé húzós ára lett volna és akkor még színre lefújják stb ritkább autóm van ritkább színnel, kamionos ismerősnek hála angliából lett hibátlan szín azonos bontott olcsó gyári lökhárítóm. A kutya nem mondaná meg,hogy össze volt az eleje törve. Mondjuk nem is volt olcsó

2019. jún. 10. 19:19
 9/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy milliókat nem tudok rászánni. Így is csak most 140et fizettem a 800k-s autómra. Szívesen vinném rendesz szakihoz. Utólag is meg lehet ezeket oldani? Fényezőt találtam, csak azért fújták le mert sima alapozott volt. De valamit hegesztenie is kellett.
2019. jún. 10. 19:35
 10/17 A kérdező kommentje:
*rendes
2019. jún. 10. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!