BMW 525/530 vagy Audi A6?
Melyik lenne a sportos és melyik az elegáns? :)
525-ös alatt az E60-ra gondolsz? Nekem ezzel van tapasztalatom. Sportosnak nem mondanám, egy kellemes utcai autó. A korábbi BMW-khez (pl. E30, E36) képest érezni a nagy súlyfelesleget, ez nagyjából meg is öli azt a menetdinamikát amit elvárnánk egy BMW-től. Ebből talán találsz is még jó állapotúakat, még drága ahhoz hogy csapatni megvegyék őket (meg alkalmatlan is). Költeni viszont kell rá, nem tartozott sosem a legmegbízhatóbb típusok közé. Az Audi olyan mint a többi típustársa, nagyon lágy, csendes, kényelmes, hosszú távú utakra megfelelő választás lehet. Rövid távon nekem túl steril volt, nem volt egyáltalán jó érzés benne lenni még utasként sem, mert annyira elszigetel a külvilágtól (semmi külső inger nem éri az embert, még a kormányon sincs semmi út-visszajelzés) hogy megfelelő társaság nélkül egyszerűen halálra unja magát benne az ember, illetve én magamon azt vettem észre hogy egy idő után már teljesen máshol járt benne az agyam ami szintén az unalmasság velejárója és nagyon balesetveszélyes tud lenni. Cserébe viszont megbízhatóbb és szerintem jobban is néz ki.
"egy 3000 kobcentis 5-os bmw-be pont az a szep hogy egy bika ranezesre... Nagyon izmos kocsi."
Szerintem ugyanolyan moslékul néz ki mint egy sima 520. Vagy csak azon kevesek közé tartozok akiknek a Bangle-éra nem jött át, de az M5-öt leszámítva egyformán rettenetesen sz@rul néz ki az összes :D
Benzinest szeretnél vagy dízelt? :D
Akármelyikből veszel dízelt, ott fél millás számla így tizenévesen simán bármikor befigyel, ha nem akarsz ilyen számlát akkor nagyon rossz kategóriában nézelődsz.
Benzinesre is lehet locsolni bőven, ha a megkímélt azt jelenti hogy a legolcsóbb a használtautóról. Ez mondjuk megkímélt, igaz behozva lenne is vagy 4 millió:
Vagy nem ebben az árkategóriában nézelődsz?
Ez nehéz kérdés, BMW fanként én E60-ért nem adnék pénzt, a C6ból meg a facelift utáni tetszik inkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!