4 milla forintig tudnátok olyan autót írni mivel lehet csajozni?
Nem számít, hogy hány millába került, az sem érdekes, hogy mi van az orrán. Négy karika, vagy kék-fehér propeller, esetleg egy kör 120°-os osztással, vagy egy ágaskodó paci? Semmit nem jelent, mert bármilyen kocsival lehet csajozni.
Talán nem fogod elhinni, de van élet és van csajozás, még autó nélkül is. ;)
Hagyd ezeket a hülyeségeket.. a nőknél régóta nem tuti az audi - merci - bmw. Kommersz autók.
Ennyi pénzből én vagy egy 2010 körüli Volvo s60-t javasolnék, vagy 2008 körüli Jaguar XF-et. Na ezekre buknak a nők, mert ezek nem tucatkocsik, de mind a külső, mind a belső megjelenésük extra, minőségi.
Nekem XF-em van, 2014-ben vettem használtan, azóta a szokásos felújításon kívül semmi baja. Igaz és nagyon háklis vagyok és kézi váltósat vettem, ebből a típusból inkább autómata váltósat kapsz.
Ha lenni akarsz valaki és nőket - jó nőket felszedni,ezzel a két típussal menni fog. Veszel magadnak valami menőbb ruhát a pénzből, ami megmarad, mert olcsóbbak, mint 4 millió - mondjuk Tommy Hilfiger nadrágot, meg inget, az tuti, hogy te leszel a király mindenhol! Gondolj már bele, nem egy kommersz, minden sarkon álló BMW-vel jelensz meg, hanem egy Jaguarral... vagy éppen egy sportos Volvo-val!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!