Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4 milla forintig tudnátok...

4 milla forintig tudnátok olyan autót írni mivel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Használtan... Audi, BMW, Mercedes ez tuti a nőknél?

2019. jún. 6. 22:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
megfelelő szintű csajokat simán kapsz ezekkel. Egy lesz a baj, el fogják várni, hogy fizess...mindent, mindig. Mert azt hiszik, van pénzed.
2019. jún. 6. 22:53
 2/23 anonim válasza:
86%
Az is tuti a nőknél, ha a sitten végzed, mert az ilyen fajta autókhoz általában pont annyi intelligencia jár, mint amennyi neked van!
2019. jún. 6. 23:18
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Normális nőt pont nem érdekel, hogy amibe beül az egy BMW, egy Skoda vagy ég Suzuki...
2019. jún. 6. 23:28
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
*vagy egy Suzuki
2019. jún. 6. 23:28
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
nem az autó számít, hanem a stílusod, hogy megtudod-e nevettetni, tetszel-e neki.. amúgy csak kihasznál majd a picsbe... jó nagy fogyi gyerek vagy te
2019. jún. 7. 00:30
 6/23 veterán vas ***** válasza:
96%

Nem számít, hogy hány millába került, az sem érdekes, hogy mi van az orrán. Négy karika, vagy kék-fehér propeller, esetleg egy kör 120°-os osztással, vagy egy ágaskodó paci? Semmit nem jelent, mert bármilyen kocsival lehet csajozni.

Talán nem fogod elhinni, de van élet és van csajozás, még autó nélkül is. ;)

2019. jún. 7. 00:57
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Kár hogy észt azt nem kapsz pénzért.
2019. jún. 7. 01:49
 8/23 anonim ***** válasza:
30%

Hagyd ezeket a hülyeségeket.. a nőknél régóta nem tuti az audi - merci - bmw. Kommersz autók.

Ennyi pénzből én vagy egy 2010 körüli Volvo s60-t javasolnék, vagy 2008 körüli Jaguar XF-et. Na ezekre buknak a nők, mert ezek nem tucatkocsik, de mind a külső, mind a belső megjelenésük extra, minőségi.

Nekem XF-em van, 2014-ben vettem használtan, azóta a szokásos felújításon kívül semmi baja. Igaz és nagyon háklis vagyok és kézi váltósat vettem, ebből a típusból inkább autómata váltósat kapsz.

Ha lenni akarsz valaki és nőket - jó nőket felszedni,ezzel a két típussal menni fog. Veszel magadnak valami menőbb ruhát a pénzből, ami megmarad, mert olcsóbbak, mint 4 millió - mondjuk Tommy Hilfiger nadrágot, meg inget, az tuti, hogy te leszel a király mindenhol! Gondolj már bele, nem egy kommersz, minden sarkon álló BMW-vel jelensz meg, hanem egy Jaguarral... vagy éppen egy sportos Volvo-val!

2019. jún. 7. 06:07
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell ehhez autó, varrd fel a zsét a kabátodra, sokkal nagyobb sikered lesz.
2019. jún. 7. 06:11
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem csak 3.7eet vegyel bt a maradekbol legyen ájfón
2019. jún. 7. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!