Milyen autó lenne megfelelő nekem kb. másfél millió forintig, friss jogosítvánnyal?
Március elején kaptam meg a jogsit, azóta vezetgetem a barátom négyes Golfját. Szeretnék sajátot a közeljövőben,de nem vagyok túl járatos a kocsik terén, a család férfi tagjai már rutinosabbak, de azt mondák hogy nézelődjek, aztán ha van konkrét elképzelésem akkor segítenek dönteni. A keret kb másfél millió. Gondolkodok én is négyes Golfban, mert amúgy megszerettem , és barátomnál négy éve van, azóta a kötelezőkön kívül más baja nincs. A másik gondolatom az a H Astra mert azon tanultam vezetni, és azt is szerettem, kívül-belül is úgy érzem megfelelő lenne számomra. Viszont más kocsikkal nem igazán van tapasztalatom és nem biztos kéne ehhez a kettőhöz ragaszkodni, csak azért mert ezeket próbálgattam. A lényeg számomra , hogy ne legyen "túl csajos", átlagos kocsi legyen amihez értenek a szerelők és van alkatrész , ha úgy adódik. Leginkább városi használatra. Gondolkoztam automatába is, de nem tudom a keretbe az beleférne-e, úgy hogy használható is legyen.
25/L
Ford focus
Toyota corolla
A Golf sem rossz
Kia ceed
Szerintem ezeket nézegesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!