Milyen autót ajánlanátok maximum másfél millió forintig?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, a második autóm lenne, jelenleg Suzuki Swiftem van és tervezem a váltást. Nyitott vagyok dízelre és benzinesre is. Mindennapi használatra lenne (munkába, barátnőhöz járás). A papírmunkának nem szükséges az árban lennie.2019. jan. 5. 19:49
1/8 anonim válasza:
szerintem már kiírtad korábban is.
Golf V, Astra H, Polo, Corsa stb. Az, hogy mekkora motor és milyen üzemanyag, tőled függ ős attól, hogy mennyit, milyen távokra használod
2/8 anonim válasza:
Corolla. Rendesen karbantartva orok elet meg 50 ev.
3/8 A kérdező kommentje:
Még most írom először :D amit találtam hasonló kérdést az 2017-es. Köszönöm a válaszokat! :)
2019. jan. 5. 20:25
4/8 anonim válasza:
Ford Mondeo ,vw Passat, Toyota Avensis. Nekwm is Swiftem van ég és föld lesz a különbség ha nagyobbat veszel.
5/8 anonim válasza:
Én még gyűjtenék hozzá a helyedben 500 ezret és vennék újonnan egy Dacia Logan Accesst 2 milláért. Én tuti nem vennék használtan kocsit, ha már csak fél millió választana el egy vadi új autótól.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi ezeket is! :) apának pont Dacia Logan-je van és nekem nagyon nem tetszik :/ vezetni se jó.
2019. jan. 6. 01:04
7/8 anonim válasza:
Astra H, Focus II, Golf V. Ilyesmiket nézegetnék. Ha nem sürgős keresgélj, nézz meg minél többet, mert ki lehet ezekből fogni nagyon jól felszerelt, megkímélt nem behozott példányokat is!
8/8 A kérdező kommentje:
Még 1-2 hónap, úgyhogy addig szét nézek az említettek között. Köszönöm a segítséget! :)
2019. jan. 6. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!