Miért áll le az autó? (Infó lent)
*szerelő szerint nem az a probléma
Egyébként nem mindig csinálja ezt az autó, de nagyon sűrűn előfordul
Én a helyedben elvinném egy normális szervizbe ahol megtudják mondani pontosan hogy mi az oka és nem fognak tippelgetni hogy talán e, talán az, és kiderül hogy mégsem és kidobatnak veled egy rakás pénzt. Egy sima márkafüggetlen szervizbe ami igaz nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább ott azért megfogják oldani a problémát.
Én szerintem motorvezérlő elektronikával lesz a gond. Bár nem akarok hülyeséggel jönni, de nekem például ez okozott ilyen jellegű problémát.
Nekünk egy dízel VW-mél volt hasonló, ott simán ki volt dörzsölődve egy kábel, és menet közben ha rázkódott az autó, néha hozzáért a testhez ami zárlatot okozott. Olyankor rángatott kicsit a motor, vagy teljesen leállt.
Viszont ha neked nem véltetlenszerű és tudod a hibát reprodukálni, akkor valami más lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!