Mi a véleményetek a Volkswagen Golf 7 autóról?
GTI (benzin) illetve a GTD (dízel) érdekelne. Ez a kettő típus, minden tulajdonsága, fogyasztás, alkatrész hozzá, elterjedt autó, vagy sem, megvagytok-e elégedve vele vagy sem. Összességében minden választ várnék, pozitívumokat illetve negatívumokat egyaránt.
Előre is Köszönöm a válaszokat!
Műszakilag nem rossz autó. Kicsit unalmas, konzervatív formával. Bár engem pont a visszafogottsága fog meg. Viszont indokolatlannak érzem a felárát. Amit a konkurenciánál hasonló felszereltséggel, hasonló motorral újonnan megkapsz 6-7 millióért, az Golfból a 9-10 milliót karcolja. Ennyit szerintem nem ér a VW logó.
Vásárláskor nálam is szóba jött alternatívaként ez a típus, de az ára elriasztott. Így más lett helyette. Ezért konkrét használati tapasztalatom nincs vele.
# 2, értelmezd amit írtam! Nem azt írtam, hogy nem létezik 9 milliós Focus vagy Astra, stb.
A 9 milliós Focusodnak megfelelő konfiguráció Golfból 10 millió fölött lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!