Vw Polo 5 literes fogyasztas?
Egy 1.4 benzines 4. generacios Polorol lenne szo, 75 LE, eddig varosba nezegettem, olyan 7,5-8,5 liter koruli fogyasztassal lehet vele elkozlekedni. Szerintetek orszaguton ha nagyon finoman kozlekednek vele le lehetne vinni 5 literre vagy kicsit ala a fogyasztast, vagy lehetetlen? Ha sokat motorfekezek, azzal mennyire teszek kart a valtoban, a kapcsolgatasokkal mennyire karositom akar a valtot, akar a kuplungot?
Az ertelmes valaszokat elore is koszonom
Koszi szepen.
Igen, a valto valoban erre a celra van, csak arra voltam kivancsi, hogy a sok valtas mennyire tesz rosszat osszessegeben? Gyakran hasznalok motorfeket...
Nekem az 1.4-es rönyómmal, ami szintén 75 ló, kijön itt aprajafalván az 5 liter körüli fogyi, ez előtt trutymódízelem volt, az is pont ennyit zabált gázolajból. Csak az legalább nem ment, meg füstölt, meg horror volt szerelnem.
De autója válogatja, úgy tudom a vw alapú benzines cuccok nem annyira fogyasztásbarátok.
Ismerős 1.4-es Fabiája még guruló üzemmódban 90-nel országúton is 7 liter körül evett.
Sőt, van olyan, ami 1.6 motorral még kevesebbet képes benyelni, csak úgy kell vezetni.
Nekem meg a 2ezres autóm fogyasztott 3.5litert.......4személlyel megpakolva hegynek fel 220-nál 4.-ben.......
Egy 1.4-es polo soha nem fog 5 litert fogyasztani,maximum valami vasarnap délutáni forgalom mentes 60-70-es orszaguti poroszkálással hátszélben evezővel vitorlával....de még igazábol akkor sem!meg azert ez aztan nagyon életszerű felhasznalas
Nagyon speciális körülmények közt lemehet a fogyasztás 5 literre.
Viszont valós élethelyzetben magasabb lesz az átlag.
Milyen autod van, hogy 220-nal 4-be tudsz vele menni 3,5 literrel? Ne haragudj, de eleg hihetetlen szamomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!