2 hónapja van meg a jogsim. Ki merjek vezetni egyedül Németországba?
A szüleim ellenzik, de akkor minek van meg a jogsim?
19f
Felejtsd el, sokat jártam Németországból haza meg vissza.
Ilyen hosszú autópályás utakra fokozatosan kell felkészülni. Először kevesebbet kell menni autópáylán pl Pestre meg vissza vidékről, Bécsbe stb. Meg kell szokni, ugyanugy mint a nagyvárosi vagy kis falusi/vidéki közelekedést.
A másik hogy 800 - 1300km-t vezetni az nem kis terhelés.
Ha még életedben nem vezettél ennyit, akkor nem tudod mennyire tudsz figyelni a 750-ik kilométer után és mennyire fáradsz el....de gyanítom nagyon. Egy pillanatra nem figyelsz és könnyen a temetőben végezheted...
Készülj fel rá fokozatosan és vezess le összességébén minimum 15-20 ezer km-t abból néhány ezret kis részletekben autópályán.
Ha ez rendben lement akkor indulj Németországba.
Én magam is izzadok még mai napig is néha az iylen hosszú utakon, főleg télen, viharban éjszaka....
Osztrák alpokban egyszer elkapott egy iszonyat nagy vihar éjszaka....nem mindig voltam benen biztos, hoyg élve hazaérek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!