Túltöltésem van?
Ma reggel megkérdeztem egy autóvillamosságis ismerősömet erről. Azt mondta hogy ki lehet cserélni a fesz-szabályzót, de jobb nem lesz tőle. Állítása szerint kb. minden 2. modern autóban 14,4 Volt feletti töltő feszültség van. Egy időben pár szabályzót átalakított hogy megfelelő legyen a feszültség, de már nem foglalkozik vele, mert túl nagy macera, inkább vegyen pár évente új aksit az ember.
Holnap jön vissza a szerelőtől a saját autóm, megmérem majd azon is, kíváncsi vagyok rá hogy ott rendben van-e a töltés.
Megmértem a saját autómban is a feszültséget. Magasabb fordulaton menet közben felmegy 14,48 Voltig. Ezzel sosem volt aksi problémám még, így most már abban sem vagyok biztos hogy jól mér a műszerem. Holnap fogok egy másikat kérni kölcsönbe.
Ja, még annyit elfelejtettem az elején leírni, hogy az Abarth tulajdonosa nemrég vette meg a második új aksit az autóba, emiatt is gyanakodtunk a nem megfelelő feszültségszintre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!