Hogyan váltsak vissza sebességet helyesen?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, mivel kezdő vagyok nem mindig sikerül visszaváltani helyesen például 5-ből 4-be, mivel megugrik a kocsi, csúnyán csinal a motor, felmegy a fordulatszám, egy golf 4 1.9 sdi-ről van szó.2019. jún. 2. 20:52
11/11 anonim válasza:
Én 1.9 TDI golfal simám gázfröccsel váltokvissza, ez nem arról szól mi áll jól neki hanem csak szimplán így lesz sima a váltás. Eleinte nekem se menr néha megugrott volt, hogy nagyobb gázfröccsöt adtam de pár nap után már ment,azóta mindig így váltok vissza, sőt a fék kímélése miatt ha látom előre, hogy be érek településre akkor 90 nél 5 ből vissza 4 gáz fröccs kuplung fel, semmi rántás és szépen lelassul motorfékkel addig így szinte semmi fékezésre nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!