Ford fucus st miért drágább mint egy azonos évjáratú mondeo st?
"Az előző tulaj felújítatta a porlasztókat amiről számla is van."
Szóval valaki már ráköltötte az életét :D
"Hagyad már a BMW-t össze se lehet hasonlítani."
Ez valóban így van, az egy más világ amit meg sem közelít a kommersz Ford.
"de nekem megfelel volt BMW is,de abból kb 95%- legyalàzott hulladék.."
Ahogy a TDCI Mondeokból is. Lehet a fennmaradó 5%-ból kellene meríteni :)
Lepadlóztam párszor a saját BMWmet és a családban lévő többit is, egyik sem tiltott le egyszer sem, valamint tudtam velük annyival is menni amennyivel dájzel MK3-as Mondeo sosem fog tudni :)
Ahha kibújt a szög a zsákból:D
Nem pazarlom tovább az ujjaim felesleges egy elvakult BMW-s el szemben.
Szép estét :)
De ezeket a havernak a haverja mesélte igaz amiket itt zagyválsz?
Mert,hogy nem tapasztalat az is biztos :D
Volt Mondeo MK3 2.0-m, volt 330i-m, van Volvo S80-am és Insigniam.
Volt a családban E30 218is, E46 320d, 645i, E91 318d, Focus MK3.
A haveri körben volt MK3 1.8 hosszú váltóval, 2.0 sedan és kombi, 2.0TDCi és most is van MK4 2.0 TDCi...
Nem vagyok elvakult BMW fan, de ismerem egy részüket műszakilag ahogy a Fordokat is. A Ford azért olcsóbb, mert a műszaki tartalma nem olyan. Amíg az MK3 Mondeoban és Focusban csak egy sima vékony filc padkókárpit van, addig a korabeli 3-asban 6 centi vastag szigetelt padlókárpit...
Nem véletlenül drágább újonnan egyik mint a másik.
A 2007-es Mondeomban bowdenes gáz volt még, külön bowden húzta léptetőmotorral a tempomatot. Azért a drágább márkák már 10+ évvel korábban sem használtak ilyet.
Most épp nincs BMWm, lehet még lesz. De az nem fanatizmus, ha látod a technikai különbségeket és helyén kezeled a dolgokat. Úgy tűnik kettőnk közül nem én vagyok aki kevesebb autót látott a burkolat alatt :)
Viszont én egy szóval nem írtam,hogy minőségben a Ford jobb lenne mindennél is ;)
Azt meg aztán főleg nem,hogy a padlókárpit melyikben milyen. Nálam ez aztán végképp nem szempont :D
De ettől függetlenül olyan vagyok,hogy senkivel nem akarok haragban lenni na meg egy beszélgetést se akarok haraggal lezárni:) tudod kinek a pap kinek a papalan és legyen a végszó ez. Viszont tényleg szép estét,délutánt vagy reggelt épp ki mikor olvassa.
Te csak azt írtad, hogy nincs tapasztalat, miközben van :)
Nálam ezek az apróságok is szempontok, mert néha ki kell ugranom külföldre és 1200-1400 km-en ezek már számítanak. Ott már nem mindegy, hogy 140-nél a gördülési és menetzaj mekkora. A Volvommal és a 330-cal a 200 feletti tempo sem gond, azért a Mondeo 140 felett màr hangos :)
Nyilván szubjektív kinek mi a fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!