Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford fucus st miért drágább...

Ford fucus st miért drágább mint egy azonos évjáratú mondeo st?

Figyelt kérdés
Gondolok itt egy focus 2005 st átlagmab 2.5milla és egy mondeo st-re ami 1.6m körül van. nem értem hisz a mondeo komolyabb járgány nem?
2019. jún. 1. 11:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Az előző tulaj felújítatta a porlasztókat amiről számla is van."

Szóval valaki már ráköltötte az életét :D

"Hagyad már a BMW-t össze se lehet hasonlítani."

Ez valóban így van, az egy más világ amit meg sem közelít a kommersz Ford.

"de nekem megfelel volt BMW is,de abból kb 95%- legyalàzott hulladék.."

Ahogy a TDCI Mondeokból is. Lehet a fennmaradó 5%-ból kellene meríteni :)

Lepadlóztam párszor a saját BMWmet és a családban lévő többit is, egyik sem tiltott le egyszer sem, valamint tudtam velük annyival is menni amennyivel dájzel MK3-as Mondeo sosem fog tudni :)

2023. ápr. 27. 21:19
 22/26 anonim ***** válasza:

Ahha kibújt a szög a zsákból:D

Nem pazarlom tovább az ujjaim felesleges egy elvakult BMW-s el szemben.

Szép estét :)

2023. ápr. 28. 20:24
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

De ezeket a havernak a haverja mesélte igaz amiket itt zagyválsz?

Mert,hogy nem tapasztalat az is biztos :D

2023. ápr. 28. 20:25
 24/26 anonim ***** válasza:

Volt Mondeo MK3 2.0-m, volt 330i-m, van Volvo S80-am és Insigniam.

Volt a családban E30 218is, E46 320d, 645i, E91 318d, Focus MK3.

A haveri körben volt MK3 1.8 hosszú váltóval, 2.0 sedan és kombi, 2.0TDCi és most is van MK4 2.0 TDCi...

Nem vagyok elvakult BMW fan, de ismerem egy részüket műszakilag ahogy a Fordokat is. A Ford azért olcsóbb, mert a műszaki tartalma nem olyan. Amíg az MK3 Mondeoban és Focusban csak egy sima vékony filc padkókárpit van, addig a korabeli 3-asban 6 centi vastag szigetelt padlókárpit...

Nem véletlenül drágább újonnan egyik mint a másik.

A 2007-es Mondeomban bowdenes gáz volt még, külön bowden húzta léptetőmotorral a tempomatot. Azért a drágább márkák már 10+ évvel korábban sem használtak ilyet.

Most épp nincs BMWm, lehet még lesz. De az nem fanatizmus, ha látod a technikai különbségeket és helyén kezeled a dolgokat. Úgy tűnik kettőnk közül nem én vagyok aki kevesebb autót látott a burkolat alatt :)

2023. ápr. 28. 21:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Viszont én egy szóval nem írtam,hogy minőségben a Ford jobb lenne mindennél is ;)

Azt meg aztán főleg nem,hogy a padlókárpit melyikben milyen. Nálam ez aztán végképp nem szempont :D

De ettől függetlenül olyan vagyok,hogy senkivel nem akarok haragban lenni na meg egy beszélgetést se akarok haraggal lezárni:) tudod kinek a pap kinek a papalan és legyen a végszó ez. Viszont tényleg szép estét,délutánt vagy reggelt épp ki mikor olvassa.

2023. ápr. 29. 00:02
 26/26 anonim ***** válasza:

Te csak azt írtad, hogy nincs tapasztalat, miközben van :)

Nálam ezek az apróságok is szempontok, mert néha ki kell ugranom külföldre és 1200-1400 km-en ezek már számítanak. Ott már nem mindegy, hogy 140-nél a gördülési és menetzaj mekkora. A Volvommal és a 330-cal a 200 feletti tempo sem gond, azért a Mondeo 140 felett màr hangos :)

Nyilván szubjektív kinek mi a fontos :)

2023. ápr. 29. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!