Miért az autókra van rászállva mindenki környezet szennyezés miatt mikor napinta több száz vagy ezer repülő megy át pl itt európa felett ezekre miért nincs szigorítás?
"Amerikában mai napig lehet V8 motorral autót venni."
Miért szerinted europában nem lehet?:D
Miért, az autókra van szigorítás? Nem úgy vettem észre. Egyre több autó van az utakon. Én azért nem megyek munkába biciklivel, mert nem bízom abban a keskeny útban, ami az autósoknak is éppen elég. Autók állnak a házak körül mindenhol, alig lehet kijutni a házból, mindenhol autó van.
Hiába káros a repülők és a hajók végterméke. Az óceán közepén nincsenek emberek, akik belélegzik, ellenben a tömbház ablaka előtt túráztatott autók tömkelege, illetve a városon keresztülmenő sok-sok út, mellette a járdákkal, közvetlen az emberek tüdejébe juttatja, azt a kevéske kis szennyezést. Szóval ez igenis nagyon káros, és nem látom, hogy itt ezt bárhogy is szogorítanák.
Ettől még nyilván nem kéne annyit feleslegesen hajózni és repülőzni sem, de azért ne kiáltsuk már ki az autókat a világ legártatnalabb dolgának! Amit írt valaki, hogy böszme nagy tragacs, egy ember utaziik benne, ez nagyon nem gazdaságos. Menkü sok helyet is foglal. Ha valami nagyon logikátlan, az a sok autótömeg a városokban, böszme nagy autók nyomják a bűzt az emberek orrába közvetlenül. A kisgyerekekről főleg ne beszéljük, akik alacsonyabbak, és előbb jut a benzinbűz az orrukba.
Na, megjelentek az autófüggő emberek, akik lepontozták a 12. válaszom, indok, ellenérv persze semmi. A szadista autófüggők miatt élnek 10 évvel rövidebb ideig a pestiek, a szennyezés miatt, ami nem a repülők és nem a hajók miatt van a belvárosban! Talán ha elgondolkodnátok ezen.
Érdekes módon, amikor gyalog keltem át a Margit hídon vagy a Széchenyi hídon, nem éreztem a hajók bűzét, ott is az autók bűze érezhető, ahogy az egész fővárosban. Még Ferihely közelében is autók bűze volt, sehol az az ultrakáros szennyezés, amit a repülők bocsátanak ki.
Remélem, kielégítő volt a válasz, hogy miért az autókra vannak rászállva.
Mellesleg, lehetne közúton is szállítani azt, amit hajóval szállítanak, ha a sok autó miatt nem kellene dugókba kerülni és ott vacakolni közöttük. Épeszű ember nem utazik Budapesten belül autóval hosszú távon, mert soká ér oda a dugók, torlódások miatt, a hajó gyorsabb. Tehát ez is az autók hibája. Mire átérnének a szajréval Szentendréről például Pest déli részére teherautóval, addig háromszor leérnek hajóval.
Az autós közlekedés helyettesíthető lehetne tömegközlekedéssel az esetek 70%-ában. A repülős közlekedés már nem biztos. Ezért mindenképpen az autós közlekedést kell felülbírálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!