2016-os Motowell Magnet RS 2T mennyit érhet? Milyet javasoltok helyette?
Nem hirdetés, így leírom a valós dolgokat (hibákat?):
- 315.000 Ft volt újonnan, jelenleg olyan 400+ az új ára ahogy láttam
- 9.000km van benne (nem tekert, de volt kb 100km, amikor nem futott a számláló, az cserélve)
- Egy kisebb ütközés történt vele, aminél a kulcsnál kicsit nehezen megy be a műanyag, illetve nagyon minimálisan fel van jőve a padló rész (nem probléma, 2 éve így használom, inkább esztétika, de alig lehet észrevenni).
- Hátsó féket kell cserélni, illetve a gumikat (ez kb 30ezres kiadás, de valszeg majd megcsinálom én).
- Kicsit rohad a kipufogó. Garázsban volt tartva, de volt, hogy elázott napközben, parkolásnál.
- Esőben vigyázni kell, hogy ne menjek gyorsan, mert különben lefullad. (Elvileg valami beázik, de a régi szervizesem nem tudta megcsinálni, de utána olvasva nem túl nagy dolog ennek a javítása)
- Ja, olajat eszik, és kb 4-5litert fogyaszt. De ez általános elvileg ezeknél a robogóknál.
Egyébként tökéletesen megy/indul. Tavaly lett cserélve az első fék, illetve a sebességmutató a keréknél, illetve karbantartva is rendszeresen volt (nem mintha sokat kellene vele foglalkozni), de minden nap használom, többek közt télen is -3C-ig, ha nem esik a hó. Csomagtartó van, amit nem tudom, hogy odaadnék-e. Következő robogótól függ, hogy rá megy-e.
Hozzáteszem, hogy semennyire nem értek motorokhoz. Egyedül olajat tudok hozzá önteni (de 3 éve az is félóráig tartott, mire megtaláltam, hogy hova).
Leginkább lecserélném másra, 2 ok miatt: alig van szerviz a közelemben, aki foglalkozna ezekkel a kínai "szarokkal", illetve a fogyasztása (nem a pénz miatt, de folyamatosan kell kutakra járnom, ami idegesítő - legalább lenne nagyobb a tartály, de 80-90km-enként már problémás nem kútra menni).
Ami miatt nem cserélném: szeretem, jól gyorsul és nagyon jól megy (80km/h). És elég nagy a társaihoz képest (nagy darab vagyok, így direkt nagyobb robogót választottam). B-s jogsim van, így maradnék az 50-eseknél.
Van jobb alternatíva ennél? Leginkább új érdekel, nem túl drágán.
Ha nem túl nagy dolog megcsináltatni , akkor miért nem csináltatod meg???
Sokat fogyaszt, meg szinte minden rossz rajta amit leírtál.
De tedd fel a Képes motorra és hátha adnak érte 50-et.
Sokat eszik=ezek elvileg ilyenek. Csak ahogy írtam is, zavaró.
"Ha nem túl nagy dolog megcsináltatni , akkor miért nem csináltatod meg???"
Mivel mindennap használom, ezért nem szívesen hagyom ott napokig, mivel akkor már mindent javítok rajta, ami pár napos történet (majd nyáron, ha megyünk nyaralni, akkor viszem szervizbe, kérdés, hogy hova).
És azért 50ezernél többet ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!