Sikeres forgalmi vizsga után?
Elsőre sikerült a forgalmi vizsgám és a végén a vezetési kartont alá kellett írnom az oktatónak és a vizsgabiztosnak a minősítő lapot.
A kérdésem az, hogy kell e valami más papírért be mennem vagy ezeket a papirokat kell vinnem az okmányirodába.
-orvosi alkalmassági véleményt igazoló lap
-forgalmi vizsga minősítő lap másolata( amin rajta van, hogy megfelelt )
- elsősegély vizsgát igazoló kártya
Az a lap, amit kaptál nem kell.
Ezeket kéri az okmányiroda: személyi és lakcím kártya, orvosi alkalmassági és a vöröskeresztes igazolás.
A vizsga után feltöltik a rendszerbe a vizsga igazolásodat és az okmányiroda látja, hogy megvan a forgalmi vizsga. Ahhoz, hogy az okmányirodában lássák az adataidat, azt javasolják hogy sikeres vizsga után 3 munkanappal menj.
Én ma kaptam meg a jogsim :)
Kedden vizsgáztam(múlthéten) pénteken voltam okmányba,ma kaptam kézbe :)
Gratulálok!! :)
Gratulálok nektek is!
Az oktató elmondta illetve mondott valamit csak nem voltam magamban biztos, hogy sikerülni fog elsőre és amikor kimondta, hogy megfeleltem nagyon megörültem aláírtam ezeket és már mentem is :) köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!