Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategóriás forgalmi vizsga...

B kategóriás forgalmi vizsga előtti gyakorlásokon Ti is hibáztatok?

Figyelt kérdés

Hamarosan szeretnék vizsgára jelentkezni vezetésből, már 40 órát vettem, még 10-et szeretnék, de még mindig követek el hibákat az összevont órák második felére.

Ti hogy voltatok vele? Mikor jelentkeztetek vizsgára? Sikerült hibátlanul vezetnetek a vizsga előtti órákban? Milyen hibáitok voltak?

2019. ápr. 30. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Apró figyelmetlenségből adódó hiba bárkivel előfordul. Például index lemarad vagy elindulásnál lefulladsz. Viszont gyakorlati hiba, olyan mint, hogy nem tudsz hátramenetben betolatni két kocsi közé a 3 korrigációs lehetőség mellett sem, vagy leparkolni előremenetben jobb vagy bal szélen megtartva a padkától a 30 centit.

Vizsgán elnézik az apró hibákat, index, véletlenül nem nézel a tükörbe ijedtségedbe stb. De ha a 2 felsorolt leggyakoribb gyakorlati hiba esetén még bukás is lehet, sőt szokott is lenni. Úgyhogy figyelj oda, ne stresszeld magad és ha úgy alakul hogy nem sikerült elsőre akkor vegyél még órát és pluszban még gyakorolj otthon is ha van mivel. Tolatás, beállás, parkolás....

2019. ápr. 30. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy mentem neki három vizsgának, hogy előtte jól vezettem. Oktató szerint 2-3 hibavonallal meg lenne, ha ugyanúgy megyek. Mindháromszor annyira izgultam, hogy helycserés bukás lett.
2019. ápr. 30. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
30 óra után mentem buktam . vettem plusz 8-at most megyek megint pénteken. Hibáim vannak , de a bukás is csak nagy hibából lesz .Én bukásom oka sajna elismerhető volt és nagy ezért volt egyből bukta kb. még 5 perc lett volna visszafele :D (elsőbbség meg nem adás ezzel veszélyeztetve a saját , oktatód és vizsgabiztos életét na meg a szembejövőét)
2019. ápr. 30. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 20 órát vezettem (ez papíron 30 volt) elsőre meglett.
2019. ápr. 30. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30 óra volt. Vizsga előtt már úgy vezettem az utolsó 4 órámat, hogy az oktatóm csak azt mondta merre menjünk. Nem szólt bele semmibe. Én imádtam akkor is és még most is vezetni. Egyedül csak vizsgán paráztam, de szerencsére meglett elsőre.
2019. ápr. 30. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a 30. ór1n vizsgáztam,az előtte lévő két órán 2-szer lefulladtam,úgy hogy előtte összesen volt belőle max 2,és nekivertem a kocsi alját egy nagyobb fekvőrendőrnek.

Utána a vizsgán 3-sor fulladtam le és kanyarodásnál áttévedtem a másik sávba xd

Tehát azt rontottam el a vizsgán ami eddig tökéletesen jól ment

2019. máj. 1. 12:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, nekem egyre rosszabbul megy:(
2019. máj. 1. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok . Pénteken nekem sikerült . Ha bármi kérdésed van privátba megtalálsz!

Ne add fel menni fog:)

2019. máj. 5. 11:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok a vizsgádhoz!
2019. máj. 11. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!