B kategóriás forgalmi vizsga előtti gyakorlásokon Ti is hibáztatok?
Hamarosan szeretnék vizsgára jelentkezni vezetésből, már 40 órát vettem, még 10-et szeretnék, de még mindig követek el hibákat az összevont órák második felére.
Ti hogy voltatok vele? Mikor jelentkeztetek vizsgára? Sikerült hibátlanul vezetnetek a vizsga előtti órákban? Milyen hibáitok voltak?
Apró figyelmetlenségből adódó hiba bárkivel előfordul. Például index lemarad vagy elindulásnál lefulladsz. Viszont gyakorlati hiba, olyan mint, hogy nem tudsz hátramenetben betolatni két kocsi közé a 3 korrigációs lehetőség mellett sem, vagy leparkolni előremenetben jobb vagy bal szélen megtartva a padkától a 30 centit.
Vizsgán elnézik az apró hibákat, index, véletlenül nem nézel a tükörbe ijedtségedbe stb. De ha a 2 felsorolt leggyakoribb gyakorlati hiba esetén még bukás is lehet, sőt szokott is lenni. Úgyhogy figyelj oda, ne stresszeld magad és ha úgy alakul hogy nem sikerült elsőre akkor vegyél még órát és pluszban még gyakorolj otthon is ha van mivel. Tolatás, beállás, parkolás....
Én a 30. ór1n vizsgáztam,az előtte lévő két órán 2-szer lefulladtam,úgy hogy előtte összesen volt belőle max 2,és nekivertem a kocsi alját egy nagyobb fekvőrendőrnek.
Utána a vizsgán 3-sor fulladtam le és kanyarodásnál áttévedtem a másik sávba xd
Tehát azt rontottam el a vizsgán ami eddig tökéletesen jól ment
3-as vagyok . Pénteken nekem sikerült . Ha bármi kérdésed van privátba megtalálsz!
Ne add fel menni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!