Mindenki nehezen vette rá magát a vezetésre jogsi szerzéa után?
Figyelt kérdés
Amióta megvan a jogosítványom nehéz szívvel veszem rá magam a vezetésre. A legfőbb agybajom, hogy nem szeretem ha bénáni látnak. Tudom a rutin és a gyakorlás segít addig viszont érdekelne, ki hogy élte meg? Magával a vezetéssel nincs probléma de persze érzem magamon, hogy megy ez jobban is. Másnak is volt vagy van lámpaláza vezetés előtt? Egyre többet megyek egyedül de városba még nincs merszem befurulni. Ti ezt hogyan éltétek meh vagy át?2019. máj. 28. 15:27
11/14 A kérdező kommentje:
Én kisseb utakon mentem eddig de még nem vitt rá a lélek hogy bemenjek a városba. Egyedül szerintem többet fejlődök kis utakon is viszont hosszabb útra akár városba lehet kellene hívnom lelki támaszt. Nem tudom eldöteni mi lenne a jó megoldás. Az a baj kapkodós az életem és csak beülni és elkocsikáni a naplementébe számomra nem izgalmas sőt....
2019. máj. 29. 07:14
12/14 anonim válasza:
Én legszívesebben már haza is autóval mentem volna a vizsga után. Alig vártam, hogy a kezembe kapjam a jogsit, pedig annak idején egy-két napot kellett csak várni rá.
13/14 anonim válasza:
Én alig várom! Most is az udvarunkban gyakorolgatok, tolatok stb. Szeretek vezetni, meg volt már olyan hely is ahol kicsit normálisan is kiprobalhattam, szerintem egyfolytában autóban fogok ülni ha megvan a jogsi.
Ha letetted a jogsit, nem tudsz szerintem annyira benazni.
14/14 anonim válasza:
Meglehetősen. Pici gyomorgörcs nekem is van, ha megtudom, hogy vezetnem kell. Lehetőségem lett volna, de legtöbbször visszautasítottam, egyszerűen nem éreztem magamban magabiztosságot, és lelki erőt hozzá, ezért többnyire hanyagolom jelenleg is (még nincs 1 éve sem hogy megszereztem). Anyám példája nyugtat kicsit, akinek lehetősége sem volt vezetni a megszerzés után kb 10 évig, majd pár próbakör után azóta is baleset nélkül vezet több mint 10 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!