Milyen márkájú üléshuzatot használsz?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 20:00
1/6 anonim válasza:
Nem használok.
Ha csak nem extrém módon melós autó, akkor felesleges és mindegyik huzatról messziről látszik, hogy utólagos huzat, ami meg eléggé rontja az autó megjelenését
3/6 anonim válasza:
Nincs. Gyári kárpit van. A kocsiba nincs koszos ruhában beülés, nincs evés-ivás. Mondjuk már jó lenne egy mélytisztítás, mert foltok vannak (használtan vettem, aránylag jól megkímélt kocsi, nincs lelakva), de jelentős részüket házilag kiszedtem.
4/6 SándorÚr válasza:
haverom adott adott nekem no name üléshuzatot, most látom hogy már teljesen kilyukadt kb 3 év alatt, biztos, hogy veszek valamit a kocsiba, még nem tudom mi lesz a márkája
5/6 anonim válasza:
Plüsskárpitos, így most nincs - de az előző autómon Bagaméri üléshuzat volt, azzal nagyon elégedett voltam.
6/6 anonim válasza:
Semmilyet nem használok. Nem azért rendeltem meg a feláras félbőr üléseket, hogy aztán eldugjam egy kárpit alá. Ugyan így és szép fűthető bőr kormányomra sem húzok semmilyen huzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!