Milyen márkájú motor olajat használsz?
Sok jó márka van. Én általában Q8-at használok, de jó tapasztalatom van Xado, Motul, Fuchs olajokkal is. Igazából az a lényeg, hogy megfeleljen az autód előírásainak. Ami nekem nem jött be a nagy nevek közül az a Castrol és a Liqui Moly, de itt is csak a zajosabb motorra tudok panaszkodni. Mások meg esküsznek rá, szóval nem igazán lehet a márkákat rangsorolni.
A szakszerű összehasonlításhoz kopásokat vagy az olajban fémtartalmat kéne mérni, ami ésszerűtlen költség egy magán felhasználónak. Iparban alkalmaznak ilyet, van lehetőség magánban is, csak a költség túl nagy ahhoz, hogy megérje vele foglalkozni.
Gondosan ügyelj rá,hogy minden specifikációnak megfeleljen, és azért ne tescos legyen, akkor nem lesz gond.
Fiat turbódízelhez Seléniát használok
Elégedett vagyok vele
Renault motoros az autó, így egyértelműen elf
És ár/érték arányban jó így a megfelelőt választva megy szintén elf vw benzinmotorba is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!