Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladhatok egy motorblokkot...

Eladhatok egy motorblokkot papírok nélkül?

Figyelt kérdés
Van egy működőképes, komplett motorblokk hengerfejjel, önindítóval, generátorral, kuplunggal együtt, nagyon szép állapotban, csak sajnos nincs papír hozzá. Eladhatok alkatrészeket, mert végülis sokminden használható róla. Vagy esetleg át is tudja fizetni a belsejét a saját, rossz motorjával. Vagy akinek motorkódosként szerepel a forgalmiban az papírok nélkül is beszereltetheti. Szerintetek lenne aki így is megvenné? Amúgy nagyon szép állapotú, keveset futott, de sajnos papír nélkül nem tudom majd beiratni. Legalább egy részét vissza szeretném kapni az árának.

2019. máj. 22. 15:33
 1/3 D. Brasco ***** válasza:
El tudod adni csak aki megveszi hivatalosan semmibe nem tudja belerakni!Persze otthon a kert végébe veretős kocsiba jó lehet vagy bármi másra amihez nem kellenek a papirok!
2019. máj. 22. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hivatalosan nem lehet beszereltetni,ezért nem tudom én sem. De akinek a forgalmiban nincs motorszám feltüntetve csak motorkód, az végülis be tudná rakatni, csak típusazonos kell legyen. Vagy eladja alkatrészeket, csak a generátor és az önindító 15-15ezer Ft kb., a hengerfej is megérkezezet vagy 25ezret, meg nem tudom, a belsejéből mit tud eladni. De ha van egy rossz típusazonos motorja, akkor abba át is lehet akár fűzetni a cuccokat. Csak kicsit költséges, én is ezért nem vállalkoztak rá, mert egyszerűbb lenne ha vennék egy másik motorblokkot, csak előtte ebből lenne jó egy kis pénzt visszanyerni.
2019. máj. 22. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Legrosszabb esetben eladod darabokban alkatrésznek. A hengerfejet, önindítót, generátort, egyebeket minden gond nélkül ki tudod árulni. Aztán marad a csupasz blokk, amit legfeljebb leadsz fémhulladékként.

A motorkódos történethez nem tudok hozzászólni, nincs ilyen tapasztalatom.

2019. máj. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!