Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Típus azonos motorblokkot át...

Típus azonos motorblokkot át lehet szerelni az autóba?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van egy Renault Twingó-m és vettem hozzá egy donor autót, amit szétszedtem darabokra. Papírok és adás vételi nélkül. Egy cég udvarán állt. Abból megmaradt a blokk gyönyörű állapotban.

Olvasgattam itt kérdéseket a lehetőségekről, de nem kerek.

1. Ki állíthat ki motorblokkhoz számlát?

2. Magánszemély állíthat ki számlát?

3. A beszerelésről kell-e számla? Vagy magán személy,

vagy otthon a garázsban beszerelhető?

4. Kell-e friss műszakira vinni az autót, az új

motorral?

5. Eredetiség vizsgálatra mikor kell vinni az autót az

új motorral? Kell-?

6. Mikor kell az okmányiródába menni?

7. Papírok nélküli motorblokkot lehet-e beszerelni?

8. Számlát lehet kiállítani papírok nélküli motor

blokkra?

9. Ha van egy autóm, de tönkremegy,de jó a motorblokk,

akkor én eladhatom, úgy, hogy bebírja szerelni?

Szereltetni?

2018. okt. 6. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyr tudok biztosan, papírok nélkül csak akkor szereleheted át, ha motorkódos a forgalmid.
2018. okt. 7. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem ne itt kérdezd.

Az biztos hogy kell hogy legyen egy papirod,hogy honnan van a donor.Adásvételi,amin rajt van a motorszám. Az nélkül semmire nem mész,bizonyítanod kell,hogy nem a Campona parkolóból kötötted el.

Berakhatod te is,úgy tudom műszaki nem kell,de nem vagyok benne biztos. Ha jól tudom kell egy eredetvizsga,mikor már benn van a motor,és a jegyzőkönyvel adásvételivel mehetsz az okmányirodába. Ez a legális út.

Akinek nincs papírja,az álltalába műszaki előtt kisavazza a motorszámot.

2018. okt. 10. 11:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem itt, mert már jártam az okmány irodában és totál homály :D Azt mondják számla kell a motorhoz... DE nem mondják biztosra. Azt szűröm le, hogy kell egy adásvételi és kellenek okmányok: törzskönyv és forgalmi, vagy valamelyik.
2018. okt. 10. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!