Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzint tankoltam egy 2011es...

Benzint tankoltam egy 2011es 3008 as Peguotba, de higítottam utólag, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap sikerult felretankolnom, kb 15-20litert egy majdnem ures 53literes tankba, kiszivni nem tudtuk mivel lopasgatlos, vontatni nem tudtuk, mert automata, leengedeshez nem fertem hozza, viszont a legjobb minosegu dizellel telenyomtam kannabol, utana beindult, nem kerregett, es ha urul a tank, ujratoltom, hogy higitsam a kevereket. Esetleg egy dizel uzemanyagtisztito folyadek segithet a problemamon?

2019. máj. 20. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy én arra írtam, hogy már mindegy, hogy ha nem tudom a helyszínen se leszívni, se leengedni, akkor félretoltam volna az autót és trélert hívtam volna hogy bevitessem egy szervizbe. Utólag persze könnyű okosnak lenni. Így hogy beindítottad, mentél vele, kb orosz rulett. Vagy megúszod, vagy nem. Annyit tehetsz, amit te is írtál, hogy ahogy ürül, rátankolsz, hogy kevesebbet menj ilyen töményen benzines gázolajjal.
2019. máj. 21. 08:33
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Miért nagy képűsködsz.

Mindenki nagyon jól válaszolt.

Nem tudom mit vártál, milyen választ.

Megköszönnéd inkább mint itt próbálod osztani az észt, holott bebizonyítottad hogy tök béna vagy nem csak az autózáshoz, a műszaki dolgokhoz, hanem még tankolni se tudsz.

2019. máj. 21. 11:31
 13/14 Mickbro ***** válasza:
A szerelő mit modott v mit csinált?
2019. jún. 12. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Sima 2t-olajat ha rátöltöttél volna úgy 1litert akkor nem lett volna semmi baja, az ad elég kenést.
2021. dec. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!