Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzint tankoltam egy 2011es...

Benzint tankoltam egy 2011es 3008 as Peguotba, de higítottam utólag, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap sikerult felretankolnom, kb 15-20litert egy majdnem ures 53literes tankba, kiszivni nem tudtuk mivel lopasgatlos, vontatni nem tudtuk, mert automata, leengedeshez nem fertem hozza, viszont a legjobb minosegu dizellel telenyomtam kannabol, utana beindult, nem kerregett, es ha urul a tank, ujratoltom, hogy higitsam a kevereket. Esetleg egy dizel uzemanyagtisztito folyadek segithet a problemamon?

2019. máj. 20. 14:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Már úgyis mindegy neki, tankold teli megint gázolajjal aztán kész
2019. máj. 20. 14:10
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Az elég sok volt bele. Kb 10 % az még elfogadható, de több nem .

Lehet hogy majd később lesz ennek baja, mert a benzinnek semmi kenő hatása nincs, míg a gázolaj meg keni az alkatrészeket. De az lehet hogy nem lesz érezhető nyoma neki. De én biztos hogy engedtem volna le belőle, aztán tele nyomni gázolajjal.

Már pedig olyan nincs hogy ne lehessen leengedni belőle, ha más nem akkor aknára kell állni és ott hozzá lehet férni a tankhoz.

2019. máj. 20. 14:26
 3/14 A kérdező kommentje:
#2 koszi a valaszt, azert nem tudtam, mert emelom nincs, akna meg otthon feltetelezem hogy nem mindenminek van :D
2019. máj. 20. 14:34
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Most már úgyis mindegy. Nagyobb igénybevételt kapott a nagynyomású szivattyú és a porlasztócsúcsok. Ha szerencséd van, később se jön elő ennek következményeként hiba, vagy nem jelentősen előbb, mint normál elhasználódáskor. Véleményem szerint a tisztító adalékkal nem ártasz, de erre a problémára kb halottnak a csók értelmét látom.
2019. máj. 20. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha a következő párszáz kilométeren nem jön elő semmilyen hiba, akkor megúsztad.
2019. máj. 20. 16:20
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

Emelőd csak van....

felemeled a hátulját, hogy aláférj és kicsavarod a tankból a szűrőt vagy ha nem férsz hozzá akkor a szűrő és a fémcső közötti gumicsövet meglazítod és lehúzod és le is tudod ereszteni az üzemanyagot...

2019. máj. 20. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:
40%

A benzinnek nincs kenő hatása, idővel lesz neki hatása.

Ha béna vagy csak akkor nem tudod leengedni.

2019. máj. 20. 18:21
 8/14 A kérdező kommentje:
koszonom szepen annak aki probalt segiteni valahogy, nem sokra jutottam az onjelolt kritikusok es szakik segitsegevel, inkabb szerelore biztam a dolgot. Vegulis azt az eredmenyt hozta ez az oldal amit vartam. Semmit :D
2019. máj. 20. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már megszoktam ezen az oldalon. Ezért nem is kérdezek jó ideje. Ha tényleg segítségre lenne szükségem, csak a kötözködést, vagy a fellengzős stílusú kioktatást kapom. Tisztelet, a nagyon kevés kivételnek. Ezt tapasztalod most te is.
2019. máj. 20. 21:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémádat.

Idejössz, felteszel egy kérdést utólag, mert már mindegy, rátankolgattál, használtad. De abszolút nem értesz hozzá.

Van aki finomabban, van aki komolyabban ennek hangot ad.

Nem megsértődni kell szerintem, hanem előre gondolkozni. Ha valamihez nem értesz, nincs hozzá műszaki érzéked, akkor azt be kell látni. Előre. Beszélni hozzáértővel. Nem utólag várni a megerősítést, hogy amit elbénáztál, a mégis jó volt. Aztán duzzogni, ha nem így van.

2019. máj. 21. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!