Valakit bűntettek már meg azért hogy vezetés közben szemüveget viselt?
Amikor csináltam a jogosítványt nem voltam szemüveges most lettem az.
A párom szerint ezért is megbüntetnek igazoltatáskor.
Csak akkor,ha benne van ,hogy csak szemüveggel vezethetsz.A következő orvosi után majd beírják és akkor érvénybe lép,de az is,hogy pót szemüveget is kell tartanod magadnál.Addig a te érdeked is,hogy tegyél fel szemüveget,mert az nélkül valamennyire korlátozott vagy a látásodban.Én nekem sincs még beírva,de már időközben,az orvosi után már romlott a látásom és a saját és utasaim érdekében viselem.
Tedd fel ,mert nem büntet meg érte senki.
Fű, erről nem tudtam. Bár nem vezetek rendszeresen, megnézem hogy van-e ilyenem a jogsimon. Bár én amúgy is számíthatok egy nagy adag büntire majd valamikor, ugyanis marhára zavar a szemüveg vezetés közben...... Hiába nem látok a piros vonal alá a jobb szememmel és csak kettőt/hármat tudok a piros alatt leolvasni a bal szememmel, egyszerűen vezetés közben nem éreztem lényeges különbséget. Ha romlik a szemem és rosszul látok, természetesen felveszem, de mondjuk akkor már új szemüveg is kell... ;D
Hú de le fognak engem itt pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!