Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak megfelelő?

Első autónak megfelelő?

Figyelt kérdés

Hamarosan leteszem a forgalmi vizsgát (már minden egyéb kész) és 18.szülinapomra autót kapok a szüleimtől. Rám bízták, hogy kiválasszam, jelenleg egy Hyundai i30-al tanulok, nagyon szeretem azt az autót ezért hasonlót kerestem.

[link]

Az gond lehet, hogy külföldi papíros? Szüleimnek nem igazán tetszik, azt mondják lehet visszatekerték a kilométerórát, stb. Erről vélemény?

Illetve apukám a Nissan Juke-ot ajánlgatja. A Hyundai i20hoz képest milyen?

Minden véleményre, gondolatra, ajánlatra kíváncsi vagyok.

2019. máj. 17. 14:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#10: Már vártam valami hasonló kommentet, szerencsére előtted többen is tudtak normális, segítőkész választ adni.

Nem tudom feltűnt-e, de nem zsír új luxusautókról beszélünk, de ha arról is lenne szó, semmi közöd sem lenne az anyagi helyzetünkhöz.

Okádj csak nyugodtan.

2019. máj. 19. 23:45
 12/13 anonim válasza:

Szerintem nézd meg mindkettőt élőben, ülj bele és akkor egyértelmű lesz, hogy melyiket válaszd. A Juke terepjárós formája miatt talán jobban kilátsz, van, akinek ez fontos, van akinek nem. Benzin vagy dízel kérdésre pedig érdemes megfontolnod, hogy mennyit és milyen terepen fogod használni az autót, dízellel könnyebb a kezdőknek, nehezebben fullad le, de annyira nem környezetbarát :)

Amúgy a lényeg, hogy vezess, mindegy milyen autóval, csak ne az legyen, hogy meglett a jogsi aztán beteszed a fiókba. Szerencsés vagy, hogy a szüleid támogatnak ebben :)

2019. máj. 20. 09:23
 13/13 anonim válasza:
Nekem i20 2010es van. Jó kis kocsi. Aki fikázza az csak azért teszi mert nem volt még neki vagy csak 1x ült benne. Gazdaságos és kényelmes tágasabb belül.
2019. jún. 21. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!