Ha elég türelmes vagy, és kicsit élvezni is szeretnéd az autózást, valamint van jó szerelőd, akkor inkább ezt javaslom: [link]
Brutál jó érzés vezetni, de nagyon észnél kell lenni vele, mert nagyon megy.
2016. nov. 14. 21:17
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem az én autóm, mert nincs jó szerelőm és lóerők sem igazán izgatnak.
Am miért kell kitakarni a rendszámot?
2016. nov. 14. 21:34
4/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, féligmeddig. Az élvezetet kihúznám a listáról. Egész jó kocsi, az átlagnál jobb, de még messze van az autótól. A 160 Lóerő elégséges átlagos használatra, de a nagyobbik baj a kerékhajtás típusa, ami első. Kanyarokban nulla. Ilyen típust pár éve vezettem, azóta csak egy elsőkeres kocsival volt tapasztalatom, ami egy módosításokon át nem esett 2.6-os benzines Audi Coupé. 180 Ló, de kanyarban az is egyszerűen meghalt :(
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem 2 fő oka van, hogy miért nem venném meg a linkelt Peugeot-ot: mert francia és mert új (nálam alap "tulajdonsága" egy autónak, hogy viszonylag könnyen, saját magam által is tudjam javítani, ez pedig ennél a típusnál nem teljesülne).
2016. nov. 14. 21:39
5/9 anonim válasza:
Ha minden áron szeretnél a márkánál maradni, akkor a kicsit régebbieket ajánlanám, mondjuk 205-ösig bezárólag.
2016. nov. 14. 21:41
6/9 A kérdező kommentje:
De nekem kell megvenni nem neked, én meg se a 205-öt se ezt se mást nem tudnék otthon szerelni..szóval ez nálam nem játszik. Az én szempontjaim fontosabbak. A francia és azért nem, azt elfogadom.
2016. nov. 14. 21:48
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor azon kívül hogy francia, miért nem kéne nekem megvennem?
2016. nov. 14. 21:48
8/9 anonim válasza:
#4! Ember, egy kezdő sofőr szeretne venni magának egy első autót. Ekkora autóval 160 pacival elég jól lehet menni. Mekkora kanyarsebesség kell neki szerinted? Miért nem ajánlasz neki mindjárt egy Shelby GT500-at, vagy egy F12berlinettát. Na azokkal lehet csapatni,
2016. nov. 14. 22:14
9/9 anonim válasza:
kérdező által linkelt autóval el lehet közlekedni, főleg városban. De egy ekkora súlyhoz ez a motor elég gyér. A 307-eseknek elég sok elektromos baja volt, én nem ragaszkodnék annyira hozzá. Ha francia tetszik, egy jó Clio, esetleg egy 306-os Peugeot is jó lenne. ha nagyobb kell, inkább néznék egy 406-ost. A másik opció, valami japán ató. Honda Civic, egy Corolla, ilyesmik. Azokra nem fogsz benzinen meg olajon kívül másra költeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!