Szerintetek a Nissan 350Z megfelelő első autónak?
Hacsak nem vagy gyakorlott vezeto, akkor en elso autonak nem vennek ilyen eros kocsit. Sajat peldambol kiindulva, az elso autom egy 1.8as Golf volt, kb. 2 ev utan jutottam el oda hogy magabiztosnak ereztem magam annyira, hogy vettem egy erosebbet. Akkor mar ereztem hogy kellene alam egy kis power, nem azert hogy szaguldozzak, hanem hogy amikor olyan a helyzet, akkor legyen.
Barmilyen autot veszel, fogsz vele szerencsetlenkedni, ossze-vissza menni, veszelyesen elozgetni, ehhez nem kell hogy egy ordas gep legyen alattad, az csak ratesz. Ha majd eltelt 1-2 ev es ugy erzed hogy kell az ero, akkor majd veszel mast. Az ilyen eros autokat nagyon konnyu eldobni, kezdokent szerintem nincsen erre szukseged.
Nem értem ezt az erős autó-gyenge autót szöveget. Én belevágódtam egy SLK-ba, hogy menjek vele. Elég erős ahhoz, hogy kinyírjam magam vele ám mégis nehezen sikerül. Ha erős 1 autó valakinek, ne kapcsolja ki a kipörgésgátlót. Használja ésszel. 300 jó se olyan bika szívóként, mint mondjuk egy turbós ám kisebb. Nem fog elkaparni amint megjön a nyomás, nem tudja kitekerni a seggét gyorsítás közben.
1 szó mint 100, ha ésszel mész, bajod nem eshet, és nem utolsó sorban másnak sem.
ma 18:32
Nem kell hogy ertsed, mindenkinek mas a velemenye, ettol nem vagyunk egyformak:) Nem akarlak meggyozni arrol hogy gondold azt amit en, a kerdes a velemenyunket kerdezte, en pedig leirtam. Szived joga egyet nem erteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!