Ki hogy kezdte a vezetést jogosítvány szerzés után?
Budapesten tanultam vezetni, és ahogy megjött a plasztikkártya, mentem is a férjemért a munkába. Igaz, éjfélkor, tehát gyér volt a forgalom...
Aztóta eltelt 10 év, és millió km van már mögöttem.
Nincs semmi trükkje, a lényeg, hogy vezess!
Akkor mi az anyádért tetted le?! 🙄
Én se vezettem utána évekig. 17 éves gimnazistaként nem lett volna rá anyagi keretem, hogy normális autót vegyek. Utána vidéki városból egyetemre Budapestre jártam. Volt épp elég költségem, eszem ágában nem volt autót venni. Később már dolgoztam, lett félretett pénzem, akkor vettem saját autót. Csak addig eltelt közel 10 év.
Azért csináltam meg minél előbb a jogosítványt, hoyg ne később kelljen, egyetem, vagy munka mellett. Úgy nem bírtam volna, nem lett volna rá időm, kapacitásom.
Elkezdeni vezetni pedig úgy kezdtem, hogy Budapesten, autóval nulla helyismerettel a kezembe nyomták egy Citroen Jumper kulcsát és forgalmiját, majd mondták mikor hova menjek. Nem volt kívánságműsor, ez volt a feladat. Nem mondom, hogy nem izgultam, de megoldottam, nagyobb bakik nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!