Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti miért buktatok első forgalm...

Ti miért buktatok első forgalmi vizsgán? (ha buktatok)

Figyelt kérdés
Engem gyorshajtás miatt buktatak meg.
2019. máj. 15. 16:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én lefulladtam 3-szor(előtte a 30 órán talán 2-szer fulladtam le) és a harmadiknál annyira azon járt az eszem hogy átmentem a másik sávba
2019. máj. 15. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 5x buktam meg, azóta nem próbáltam, de még PÁV-ra sem mentem el.

1. Rátolattam a padkára.

2. Izgultam, esett az eső és ez annyira elvonta a figyelmem, hogy kb. 2 percig mentem 50-nel, amikor már 90-nel lehetett volna, és ezt megunta a vizsgabiztos.

3. Esett a hó és nem volt elég a féktáv a biztonságos fékezéshez így az oktatóm fékezett helyettem.

4. Másik oktatóhoz mentem, aki egy vadállat volt, folyamatosan lefulladtam az órái alatt, mert egyszerűen féltem tőle. A vizsgán meg 5 métert tettem meg, egyből be kellett tolassak egy parkolóhelyre, és ennél nagyobb köcsögség a világon nincs, mint ezzel indítani egy vizsgán. 2x korrigáltam, azt mondta a vizsgabiztos, (aki negyedjére ugyanaz a személy volt kicsiny városunkban), hogy elég volt, elhiszi,hogy akarom én ezt a jogsit, de ez nem elég a sikerhez.

5. Minden reményt feladva automata váltós autón próbálkoztam, és így sokkal jobban tudtam koncentrálni is. Sajnos az oktatóm teljesen kicsúszott az időből az utasításai miatt, és mikor 40 percnél 2 parkolás még visszavolt (50 perc a vizsga), annyira elkezdtem izgulni, hogy nem adtam elsőbbséget végül, szóval a 45. percben megbuktam. Mindenhogy megbuktam volna, mert nem tudtuk volna kivitelezni a parkolásokat ennyi idő alatt. :(

2019. máj. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!