Nem sikerült az első forgalmi vizsgám és rettegek a következőtől, váltsak oktatót?
"én pedig megijedtem és elengedtem a kormányt pár másodpercre és a gázról elfelejtettem levenni a lábamat."
most őszintén? Ezek után Te megadnád magadnak a jogsit????
a való életben sem ismert utakon fogsz menni, bármikor jöhet bármilyen szituáció és ha Te egy kis emelkedőn elindulástól bepánikoltál akkor NEM VAGY KÉSZ a vezetésre!
"beszéltem másokkal és mondták, hogy szemétség volt az oktató részéről hogy a vizsgaútvonalról levitt engem szándékosan egy olyan helyre, ahol még sose voltam hogy hibázhassak"
Alapvető tévedés, hogy fixen rögzitett útvonalakon zajlik a vizsga, a vizsgabiztosok határozzák meg az útvonalat, nem az oktató.
Az persze lehet furcsa a tanulónak, hogy nem a vizsgabiztos mondta, hogy arra kell menni, de az oktató azért irányitott arra, mert már sokszor volt azzal a biztossal vizsgája.
Ahány vizsgabiztos, annyiféle úton lehet bejárni egyetlen vizsgaútvonalat, nem ugyanazokkal a kitérőkkel cirkáltatnak A-ból, B-be, nem lehet vizsgaútvonalat begyakorolni, a vizsgabiztos nem arra kíváncsi, hogy egy százszor bejárt útvonalon végig tud-e menni a vizsgázó százegyedjére is, hanem arra, hogy képes-e önállóan megoldani a vezetéssel járó feladatokat.
Az oktatódon legfeljebb azt kérheted számon, hogy miért nem vitt el soha sz említett emelkedőhöz, miért nem gyakoroltátok az emelkedőn, lejtőn közlekedést.
Nem tudott megvédeni, a vizsgabiztos tényeket sorolt, a kisebb hibákkal nem is kellene törődni, azokat is elmondják, hogy figyeljen oda a vizsgázó, javítsa, de azoktól még lehet sikeres a vizsga.
Forgalmi vizsgán egyetlen hiba miatt meg lehet bukni, és az nálad megtörtént, amikor elvesztetted az ellenőrzést az autó fölött.
Mindezt azonban ne valami rettenetes kudarcként éld meg, gondolj arra, hogy jobb volt ez így, mint ha egyedül kerülsz ebbe a helyzetbe, és nincsen segítséged...
Egyszerű a megoldás..ülj át egy olyan oktatóhoz, aki automatával oktat, és azzal vizsgázol.. lényegesen könnyebb vezetni, és a vizsga is. Azzal csak úgy lehet megbukni, ha belemész egy vonatba..
ha meglesz az automatás jogsid, akkor ráérsz kézire elmenni...
De ma már kit érdekel? jön a villanyautó, abban sem kell váltani
Mi az hogy vizsga útvonal?
Én régebben vizsgáztam de ilyen nem volt.
Mentünk és ami éppen felbüffent a vizsga biztosnak, most erre , most arra.
Mikor mi jutott eszébe.
Elindulni pont úgy kell akár milyen úton, normálisan.
Te nem tudsz mág egyáltalán vezetni, ez a baj.
Azt meg hogy csúszó pénzért engedjen át, Még a gondolatától is szégyelld el magad.
Aztán ilyen vezetőkkel találkozunk útközben, minden nap.
Hajmeresztő , de nem az oktatókkal van baj, kizárólag te vagy a béna a hülye.
Még ha lepontoztok is !!!!
"Azt meg hogy csúszó pénzért engedjen át, Még a gondolatától is szégyelld el magad."
Nem ő állt elő az ötlettel, hanem neki mondták.
"Hajmeresztő , de nem az oktatókkal van baj, kizárólag te vagy a béna a hülye."
Miért lenne hülye, te kretén paraszt? Semmi olyat nem csinált, amit gyakorlással nem lehetne helyrehozni.
Nem csinált semmi olyat, amit gyakorlással nem lehet javítani, de olyat csinált, ami miatt jogosan bukott meg, és egyesek nem túl udvariasan próbálták ezt a kérdező tudtára adni.
A forgalmi vizsgán van jelentősége a szerencsének, egyetlen hiba miatt meg lehet bukni, de ez a leirt eset pontosan nem a balszerencséről szól, nem egy ártatlan helyzetben történt záróvonal érintést értékelt szigorúan a vizsgabiztos, hanem egy olyan szituáció miatt buktatott, ami, ha a vizsga után, már önállóan vezetve történik meg, annak beláthatatlan következménye lehet.
A történet egyszerüen annyi, jogy kideült, a tanuló még nincs felkédzülve arra, hogy egyedül vezessen autót, a bukással a vizsgabiztos csak a további gyakorlás szükségességét tette egyértelművé.
Sikeres vizsga után is elmondják a kisebb hibákat, bukás esetén sem a tanuló önbizalmát akarják romba dönteni, egyszerű tényként közlik, hogy ezen, és ezen kell javítani.
Az oktatón esetleg azt lehet számon kérni, hogy miért nem gyakorolták az emelkedőn, lejtőn közlekedést, de erre is sokszor egyszerű a válasz, sok tanuló 30órával már jogositványt akar... mit lehet 30óra alatt megtanítani?
Egyén függő, de sokszor még az alapokat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!