Suzuki swift megéri megvenni?
Suzuki Swiftem van, imádom, de amit írtál nem venném meg.
Inkább legyen drágább, de legyen rajta műszaki és legyen jobb állapotban.
Elég gyakori autó, simán találsz belőle jobbat. Az enyém pl garázsban volt és van tartva, szinte hihetetlen, de sehol nincs rajta rozsda.
Egyébként nekem mindig gyanús, ha műszaki nélkül eladó a kocsi. Passz
Megcsináltatta, de nem műszakiztatta le?! Ott már sántit.
Ha mindenképp ilyen olcsón akarsz autót venni, akkor én azt mondanám az eladónak, hogy akkor műszakiztassa le te pedig annyival többet adsz. Ha nem megy át nyilván úgy is elkezd hablázni hogy bla bla bla ő már nem költ akkor megköszönöd és viszontlátásra.
Egyébként igen, ha ennyire friss szerviz volt rajta, akkor miért adja el műszaki nélkül 50 ezerért?
Nem lehet, hogy műszakin megbukott és sok csinálni való lett volna? Ő meg már nem akart ràkölteni?
50 ezerért jobban jársz egy biciklivel szerintem, ennyiért ne várj sokat. Ki tudja mennyit kell ràkölteni majd.
Olyan sok eladó Suzuki Swift van, nem ragadnèk le ennél.
Ha magadnak megtudod csinálni a javításokat, azt mondom talán megérné. De akkor nyilván nem itt tennéd fel a kérdést.
Ahogy előttem leírták, elég furcsa úgy hirdetni egy autót, hogy most lettek rajta cserélve a kopó alkatrészek, de műszaki nincs rajta. Friss, 2 év műszakival azért csak gusztább a hirdetés, és vissza is jönne a műszakiztatás 2x ára. Nyilván azért nincs rajta műszaki, mert nem menne át. Műszaki nélkül viszont lábon el sem tudod hozni legálisan (ha jól tudom).
Inkább legyen a motorja rossz, de a kasztni legyen egyben. Motort kapsz hozzá 35-40ezer körül (lehet sokat is mondtam), viszont a karosszériázás jóval több, ha normálisan akarod megcsináltatni.
Küszöbök darabját általában 30-35ezerért cserélik + anyag, + utána fényezés, aminek egy ekkora elemnél kb 15-20ezer. Tehát csak a 2 küszöb csere fényezéssel együtt kb. 100ezer, + idő és energia keresni egy becsületes, leinformálható karosszériást. Háznál, feketén nyilván olcsóbban megcsinálnák, viszont ezt a módszert nem javaslom!
A hátsó felfüggesztés javítása nagy cumi, annak darabját 40-50ezerért szokták cserélni, javítani.
Ha ennyire rohad ez az autó, akkor érdemes lenne felhajtani a szőnyeget, szerintem lenne ott még meglepetés.
Én azt mondom, hogy inkább gyüjtögess, 350 ezer körül azért már lehet találni normális állapotban lévőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!