Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 320D. Megeri megvenni a...

BMW 320D. Megeri megvenni a 136 lovas,2ezres dizelt venni belőle? Sok dolgot hallotam mar róluk, de most azok véleménye érdekelne akiknek van hozzá tapasztalata. Drága a fenntartása?

Figyelt kérdés
2019. febr. 24. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Népitéleten olvass róla, itt vagy a nagyon gazdagok vannak akiknek m99999 Bömbijük van vagy a (csórók) -megalkuvók -(mint én ) akiknek Swiftjük van.
2019. febr. 25. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
A 150lovas CR megbízatóbb. Ebben a VP adagolóval lehet szívni sokat.
2019. febr. 25. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is a 150 lovasra szavazok, plusz szebbek is a feceliftes modellek.

Rozsda is kerülhet sokba, nemcsak a dizelség.

2019. febr. 26. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Megéri! A BMW dízelmotorjai nagyon megbízhatóak, a lényeg az hogy olyat vegyél ami rendszeresen és időben karban volt tartva és meg volt kímélve!

Ha sok a Km benne akkor nyilván jöhetnek elő javítani való dolgok, tehát lehet drága akkor de egyébként nem drága fent tartani!

Olyat vegyél amibe 300.000 alatt van a Km.

2019. febr. 27. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 Közel 20éves dízel BMW 300e km alatt, hát.. max óraszerint. De gondolom ezt te sem gondoltad komolyan.

Ettől függetlenül megvenni olcsóbb mint fenntartani.

2019. febr. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!