Ültetőrugóknál mi az a szám?
Figyelt kérdés
A kérdesem az lenne, hogy az ültetőrugók leírásában az szerepel, hogy -50mm/50mm, ez azt jelenti jogy 5 centivel van lejebb a gyári értéknél? Vagy mik ezek a méretek, és miért van kettő? Ha kiválasztom az autót akkor a rugók a gyári felfüggesztéshez is passzolnak? Továbbá milyen ültetőrugó márkát ajánlanátok? H&R, koni, v maxx?2019. máj. 8. 23:06
11/13 anonim válasza:
Ja, hogy román rendszámos... Úgy könnyű, arra figyelj, hogy mindent rendesen vezessenek át, mert ha elsőre nem lesz jó, utólag az életben nem tudod elintézni (járt így ismerősöm német rendszámos autóval)
30-35 mm-nél többet nem érdemes gyári lengéscsillapítóval, de őszintén szólva az ideális mindenhogyan az összeillő rugó+lengéscsillapító (én személy szerint csak állíthatót raknék be, egy év múlva úgyis túl magasnak fogod érezni és tekernéd lejjebb)
12/13 A kérdező kommentje:
Te is innen vásároltál? Mert én úgy látom hogy csak céges adatokkal lehetséges gondolom viszont eladóként vagy lehet falcs adatokkal?
Gewindék közül ezt az egyetlenegyet találtam
2019. máj. 12. 08:20
13/13 anonim válasza:
Írj nekik e-mail-t, biztos tudsz venni, nekem egy cég hozta, ugyanazon az áron, mint a honlapjukon van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!