Land Rover Discovery alól könnyen ki lehet venni a kardánt?
Figyelt kérdés
Amennyiben csinált valaki ilyet és használta így (2.5 tdit) mennyit fogyasztott kardán nélkül?2019. máj. 8. 12:45
1/4 D. Brasco válasza:
Minek neked ilyen auto ha napok óta ezt kerdezgeted meg ez a legfontosabb hogy mennyit fogyaszt?!
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt kérdeztem?
2019. máj. 8. 17:05
3/4 A kérdező kommentje:
Ha meg megvesz valaki egy autót és azt mondja hát ez meg ez a gondom vele, akkor meg jönnek az okosok, miért nem kérdeztél utánna?
Értem mire célzol mellesleg, de mivel eddig nem ebbe az irányba álltam autók terén ezért szeretnék többet megtudni róla, és másképp nem tudok csak ha kérdezek...És nyugodj meg utána nézek máshol is nem csak itt, de mivel a legtöbb dolgot meg tudtam magamnak válaszolni, kivétel ezt, és erre se írt meg senki választ mármint nem konkrét erre hanem ami erre irányul ezért próbálkozok hátha valamelyikre választ kapok....bocs de tényleg hogy a gyakori kérdéseken kérdéseket rakok fel.
2019. máj. 8. 17:19
4/4 anonim válasza:
Ne a kardánt vedd ki hanem a motort. Akkor fogyaszt a legkevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!